Breaking news

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, από το ΑΣΕΠ τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2023, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 10 θέσεων μόνιμου προσωπικού στα Επιμελητήρια της χώρας. 

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 2Κ/2023 του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωσης με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 72 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης: 

  • Στο Επιμελητήριο Ημαθίας
  • Στο Επιμελητήριο Σερρών,
  • Στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων
  • Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης
  • Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης
  • Στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Τα αποτελέσματα

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και
  • Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

2Κ-2023 ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΕ

2Κ-2023 ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΔΕ

2Κ-2023 ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΥΕ

Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από αύριο, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 8:00 έως και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 και ώρα 14:00.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τη διαδρομή Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες - > Ένσταση

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20,00 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αναγράψουν τον αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλουν το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Διαγωνισμοί ΑΣΕΠ: Πώς θα εκδώσετε και θα πληρώσετε το παράβολο

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλουν το παράβολο, το οποίο έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)». 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις