Breaking news

υπουργείο Ναυτιλίας
A

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε πως πρόκειται να προχωρήσει στην πλήρωση δύο θέσεων, τακτικού προσωπικού, στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ν.Ε.Ε.) – υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της προκήρυξης 5Κ/2021, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα. 

Η πρόσκληση του ΑΣΕΠ αφορά υποψήφιους του κλάδου - ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού. Πιο συγκεκριμένα, το ΑΣΕΠ καλεί μόνο τους επιλαχόντες υποψηφίους, οι οποίοι περιλαμβάνονται στον αλφαβητικό πίνακα του κλάδου-ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού (κωδ. θέσης 603), που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου του proson.

Οι υποψήφιοι, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στον πίνακα, θα πρέπει, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, να δηλώσουν την προτίμησή τους για τις νέες θέσεις (κωδ. 401), με την υποβολή νέας ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου του ΑΣΕΠ, χωρίς να απαιτείται η δήλωση κωδικού τίτλου σπουδών και πρόσθετων προσόντων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην ανωτέρω διαδικασία αρχίζει τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και ώρα 08:00 και λήγει την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00.

Επισημαίνεται ότι, η επιλογή των διοριστέων θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων του εν λόγω κλάδου - ειδικότητας βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και σε συνδυασμό με τη σειρά που έχουν στον πίνακα κατάταξης.

Προσόντα που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (24 Ιουνίου 2021) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Μετά την ολοκλήρωση της ελεγκτικής διαδικασίας θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων.

 

5Κ/2021 Αλφαβητικός Πίνακας Επιλαχόντων του κλάδου/ειδικότητας ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού (Θέση 603)

5Κ/2021 Πίνακας Κατανομής Θέσεων ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις