Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Το ΑΣΕΠ καλεί υποψήφιους της προκήρυξης 4Κ/2020που υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στην εν λόγω διαδικασία και περιλαμβάνονται στον πίνακα στο τέλος του άρθρου του proson, να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού σε προσωποπαγείς θέσεις σε ΟΤΑ α΄ βαθμού (δήμους) της χώρας.

Η πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών αφορά θέσεις του κλάδου Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, από τον πίνακα χωρίς εμπειρία (η εμπειρία -γενική και ειδική- δε λαμβάνεται υπόψη και δε βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης). Οι υποψήφιοι που θα βρουν το όνομα τους στον σχετικό πίνακα στο τέλος του άρθρου του proson, θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα τα παραρτήματα Β΄, Γ΄ και Δ΄  της οικείας προκήρυξης.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει αύριο Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 και ώρα 8:00 και λήγει την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 14:00.  

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον σχετικό πίνακα στο τέλος του άρθρου του proson και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Το ΑΣΕΠ δε φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες. 

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 2.909 θέσεων, τακτικού προσωπικού, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, σε ΟΤΑ α΄ βαθμού της χώρας, που λειτουργούν υπό την εποπτεία του υπουργείου Εσωτερικών.

4Κ/2020 - Πίνακας υποψηφίων για ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών ΤΕ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις