Breaking news

oaed
A

Η προκήρυξη 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 120 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού - ΟΑΕΔ (υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων).

Οι θέσεις εργασίας της προκήρυξης 8Κ/2021 του ΑΣΕΠ αναφέρονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού
  • ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού
  • ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας
  • ΔΕ Διοικητικού - Λογιστικού
  • ΔΕ Παιδονόμων
  • ΔΕ Προσωπικού Η/Υ

Υποβολή αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ήταν από τις 21 Οκτωβρίου 2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 έως τις 8 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Υποβολή δικαιολογητικών

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών (Β΄ Στάδιο) αρχίζει τη 14η Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα ώρα 8:00 και λήγει στις 25 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.  

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες επιτυχόντων και δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Προσωρινά αποτελέσματα

Update: 14 Απριλίου 2022: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα ΤΕ και ΔΕ  (Δείτε τα εδώ...)

Update: 20 Ιουνίου 2022:  Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα ΠΕ (ΕΔΩ)

Update: 1 Νοεμβρίου 2022: Εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα ΠΕ (ΕΔΩ).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις