Breaking news

teacher
A

Εκδόθηκε και η τελευταία από τις πέντε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν την πρόσληψη εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή. Πρόκειται για την προκήρυξη 2ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ που  αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31 στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην 2ΕΑ/2022 αρχίζει στις 4 Μαΐου ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 23 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Πριν από λίγο μάλιστα εκδόθηκε και η προκήρυξη 1ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ που αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Υπενθυμίζουμε ότι το ΑΣΕΠ έχει ήδη εκδώσει τις τρεις προκηρύξεις 3ΕΑ/20224ΕΑ/2022 και 5ΕΑ/2022, που αφορούν στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης, κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ αντίστοιχα. 

Οι κλάδοι της πρόσκλησης

Αναλυτικά στην προκήρυξη 2ΕΑ/2022 οι θέσεις των μελών ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΕΕΠ) αφορούν τις εξής ειδικότητες:

  • ΠΕ21 ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΛΟΓΟΥ
  • ΠΕ22 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
  • ΠΕ23 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ
  • ΠΕ25 ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
  • ΠΕ28 ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
  • ΠΕ29 ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ
  • ΠΕ30 ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
  • ΠΕ31 Εξειδικευμένου: α)Στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Τυφλών β)στην Κινητικότητα, τον Προσανατολισμό και τις δεξιότητες καθημερινής διαβίωσης των Τυφλών γ)στη Νοηματική Γλώσσα των Κωφών.

Τα μόρια που θα σας «εκτοξεύσουν» στον πίνακα κατατάξης

Τώρα μπορείτε να λάβετε άμεσα ;20 μόρια  για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών με Πιστοποίηση Υπολογιστών και έως άλλα 20 έξτρα με Πιστοποίηση Αγγλικών (11 μόρια σε 2 ημέρες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ!)

Όπως φαίνεται στην προκήρυξη μοριοδοτείται η γνώση ξένης γλώσσας ως εξής:

  • Άριστη γνώση ξένης γλώσσας - 20 μόρια
  • Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας - 15 μόρια
  • Καλή γνώση ξένης γλώσσας Δέκα - 10 μονάδες

Παράλληλα πιστοποιείται η πστοποιημένη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή Α΄ επιπέδου (ενότητες Επεξεργασία Κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα και Υπηρεσίες Διαδικτύου) με 20 μόρια.

Οι πιο εύκολες αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ πιστοποιήσεις Υπολογιστών και Αγγλικών προσφέρονται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να καταθέσουν τα χαρτιά τους και να λάβουν τα μόρια

Αυτή είναι η πιο εύκολη, πιο φτηνή Online Πιστοποίηση Αγγλικών που μπορείτε να πάρετε μέσα σε 3 ημέρες

Μπορείτε μέσα σε λίγες ημέρες να αποκτήσετε και Πιστοποίηση Υπολογιστών πολύ εύκολα από τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn στο κέντρο της Αθήνας

Μπορείτε ακόμα να λάβετε πρόσθετη μοριοδότηση για τις προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής μέσα από το σεμινάριο στην ειδική αγωγή από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις