Breaking news

fotia_pyrkagia_neaperamos
A

Εκτεταμένο συναγερμό έχει προκαλέσει η πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί στην Νέα Πέραμο κοντά στην περιοχή των διοδίων με αποτέλεσμα να προσθαλασσώσει ένα πυροσβεστικό αεροσκάφος, να κλείσει η Αθηνών - Κορίνθου και να ειδοποιηθούν άμεσα οι κάτοικοι για πιθανή εκκένωση οικισμών.

Σώοι οι δύο πιλότοι του πυροσβεστικό αεροσκάφους

Ωστόσο οι δύο πιλότοι του πυροσβεστικού αεροσκάφους είναι καλά στην υγεία τους αφού νωρίτερα το πυροσβεστικό κατέπεσε στην θάλασσα περιοχή ανοικτά της Σαλαμίνας.

Το πυροσβεστικό αεροσκάφος κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, κατέπεσε στην θαλάσσια περιοχή, βόρεια της Σαλαμίνας. Οι δύο χειριστές κατάφεραν και βγήκαν σώοι από το αεροπλάνο προτού αυτό βυθιστεί και ένα ταχύπλοο που έπλεε στην περιοχή τους περισυνέλεξε.

Οι πιλότοι, φέρουν ελαφρά τραύματα και εξετάζονται από ιατρούς. Δύο σκάφη του Λιμενικού κατέφθασαν στο σημείο της πτώσης και συμμετέχουν στις έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση του αεροσκάφους.

Άνοιξε η Αθηνών - Κορίνθου

Κανονικά διεξάγεται πλέον, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την μεσαία και αριστερή λωρίδα, η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας.

Υπενθυμίζεται, ότι η κυκλοφορία είχε διακοπεί λόγω της πυρκαγιάς στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου.

Η φωτιά που ξέσπασε στην Νέα Πέραμο κοντά στα διόδια

Η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 10:30 σε δασική έκταση στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει εκδηλωθεί 3 χιλιόμετρα μετά τα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο, στο ύψος του Λουτρόπυργου Νέας Περάμου.

Στο σημείο επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, 3 ελικόπτερα, εκ των οποίων το 1 για εναέριο συντονισμό, και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν, επίσης, υδροφόρες ΟΤΑ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις