Breaking news

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ξεκινά η δίκη του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου
A

Συνεχίζεται σήμερα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Σύρου, η δίκη για τη γυναικοκτονία της Γαρυφαλιάς Ψαράκου, το καλοκαίρι του 2021 στη Φολέγανδρο.

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκονται η οικογένεια και οι συγγενείς της Γαρυφαλλιάς, ενώ από νωρίς το πρωί πολίτες, αντιρατσιστικές και φεμινιστικές οργανώσεις βρίσκονται στην πλατεία Μιαούλη, ζητώντας δικαιοσύνη για τη γυναικοκτονία της Φολεγάνδρου.

Υπό δρακόντια μέτρα η μεταφορά του γυναικοκτόνου

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο κατηγορούμενος καθ’ ομολογίαν δράστης του στυγερού εγκλήματος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας περίπου στις 07:30 το πρωί της Πέμπτης.

Ο 30χρονος που θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Και αυτό διότι σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Νάξου και την εισαγγελική πρόταση, ο δράστης της δολοφονίας είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων του.

Σημειώνεται ότι έχει στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, τόσο για τη μεταφορά του δράστη, όσο και για την εξέλιξη της δίκης. Μάλιστα, έχουν φτάσει στην Σύρο δυνάμεις της αστυνομίας και από άλλες περιοχές για να συνδράμουν στην επιχείρηση.

Στο νησί βρίσκεται και η Ιωάννα Παλιοσπύρου για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς. Οι γονείς της Γαρυφαλλιάς ζητούν δικαίωση για τη δολοφονία της κόρης τουςκαι ταξίδεψαν και πάλι στην Σύρο για να παραστούν στη δίκη.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις