Breaking news

Ηλίας Μίχος
A

Νέες αποκαλύψεις προκύπτουν από την υπόθεση παιδοβιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, την οποία ο φερόμενος δράστης, Ηλίας Μίχος, βίαζε και εξέδιδε κατά συρροήν.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η συνήγορος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, αποκαλύπτονται νέες πτυχές τις υπόθεσης, ενώ η ίδια μίλησε και για την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ανήλικο κορίτσι.

Όπως είπε η δικηγόρος, το κορίτσι που έφυγε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως και τα αδέλφια της και έχουν επιστρέψει σε οικογενειακό περιβάλλον. «Τώρα συνειδητοποιεί η 12χρονη τι ακριβώς έχει συμβεί. Κλαίει συνέχεια, δεν θέλει να βγει από το σπίτι, θέλει να είναι συνέχεια στο σπίτι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η δικηγόρος επίσης καταγγέλλει πως «δεν υπάρχει κοινωνική πρόνοια, δεν υπάρχει Κράτος. Δεν μπορεί το παιδί να αφήνεται στο έλεος. Χρειάζεται διδασκαλία κατ’  οίκον, δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Χρειάζεται καθημερινή ψυχολογική υποστήριξη και η 12χρονη και ο άνθρωπος που την φροντίζει».

«Το παιδί βλέπει εφιάλτες»

«Το παιδί βλέπει εφιάλτες, θέλει να τιμωρηθούν αυτοί που της έκαναν όσα της έκαναν», ανέφερε ακόμη η δικηγόρος, συμπληρώνοντας πως «το παιδί έχει ξεκλειδώσει τώρα και λέει περισσότερα. Είπε ότι ο 53χρονος είχε και δεύτερο κινητό τηλέφωνο με ονόματα και τηλέφωνα ανθρώπων που πήγαιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με την 12χρονη και το έχει εξαφανίσει».

«Μας είπε ότι ανέφερε στις καταθέσεις της για διάφορα πρόσωπα, αλλά αυτό δεν έχει καταγραφεί, αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει γιατί η κατάθεση μαγνητοσκοπείται και γίνεται και μια προεργασία πριν την κατάθεση», είπε η κ. Ταραχοπούλου, καταλήγοντας πως «είναι λυπηρό να βγαίνουν, να ευαισθητοποιούνται και να κινητοποιούνται οι Αρχές, αφού δημοσιοποιείται μια υπόθεση».

Αναλυτικά οι συλλήψεις

Υπενθυμίζεται πως οι φερόμενοι ως παιδοβιαστές που έχουν προφυλακιστεί έως τώρα είναι οι ακόλουθοι. 

Ο Ηλίας Μίχος που θεωρείται και ο εγκέφαλος της υπόθεσης καθώς όχι μόνο βίαζε αλλά και εξέδιδε τη 12χρονη.

Ο Γιάννης Σοφιανίδης που βίαζε τη 12χρονη.

Η μητέρα της 12χρονης, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ανακοινωθεί από την Αστυνομία και κατηγορείται ότι συμμετείχε στη μαστροπεία.

Ο Ευθύμιος Κλωθάκης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο Αναστάσιος Λαζαρίδης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο Νικόλαος Κοντάρης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο Αλέξανδρος Μοσχολιός σε βάρος του οποίου είχε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και προφυλακίστηκε με την αιτιολογία της γενετήσιας πράξης έναντι αμοιβής και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 12χρονης.

Ο Ιωάννης Δαμιανίδης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βίασε τρεις φορές τη 12χρονη αφού έκλεισε ραντεβού μέσω το προφίλ που διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Ο 39χρονος σεκιούριτι ο οποίος ισχυρίζεται πως συνάντησε μια φορά την ανήλικη αλλά δε συνευρέθηκε σεξουαλικα μαζί της. Ωστόσο συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης.

Ο Ανδρέας Μακραδήμας ηλεκτρολόγος πλοίων που βρισκόταν στην Κόρινθο και κατηγορείται ότι βίασε το 12χρονο κορίτσι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις