CLOSE

Breaking news

areios pagos
A

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρος Ντογιάκος για το σημερινό δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής το οποίο αναφέρεται σε διαλόγους και επαφές μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και νονών της νύκτας.

Ειδικότερα, ο κ. Ντογιάκος παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο να διερευνηθεί επειγόντως η επίμαχη υπόθεση, να ελεγχθεί η τυχόν διάπραξη αξιόποινων πράξεων από συγκεκριμένα πρόσωπα και σε περίπτωση που διαπιστωθεί η διάπραξη αξιοποίνων πράξεων να προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

Ακόμη, ο κ. Ντογιάκος παρήγγειλε στον κ. Ελευθεριάνο η προκαταρκτική έρευνα να ανατεθεί σε δύο εισαγγελείς, σ΄ έναν τακτικό και σ΄ έναν επίκουρο, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συνομιλίες αυτές αποκαλύφθηκαν σε εφαρμογές κινητών τηλεφώνων, όπως είναι Viber και Whats App, δολοφονηθέντων μετά από συμβόλαια θανάτου και ακούγονται ανώτατοι νυν παράγοντες της ΕΛ.ΑΣ. να λένε ότι θα υποβοηθήσουν κυκλώματα λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων και άλλα ποινικά άτομα.

Όπως προκύπτει από τους επίμαχους διαλόγους στόχος ήταν οι αστυνομικοί να προχωρούν σε πλημμελείς ελέγχους και να επιτρέπουν στα κυκλώματα να συνεχίσουν ανενόχλητα τη δράση τους.

Τέλος, μέρος των συνομιλιών αποκαλύφθηκαν μετά την εν ψυχρώ δολοφονία ιδιοκτήτη πρατηρίων καυσίμων.
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις