Breaking news

proastiakos
A

Ακινητοποιημένα θα μείνουν και σήμερα, Πέμπτη 9 Μαρτίου, τα τρένα και ο Προαστιακός λόγω της απεργίας που προκήρυξαν έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου, τα σωματεία εργαζομένων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ-ΜΣΤ). 

Με χθεσινή ανακοίνωσή της, η ΠΟΣ-ΜΣΤ απαιτεί ασφαλή, ποιοτικό και δημόσιο σιδηρόδρομο, ενώ η διοίκησή της, θα καταθέσει στη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη τις προτάσεις της για την επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου.

Μεγαλειώδης η χτεσινή κινητοποίηση

Σωματεία, συνδικάτα, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες, οργανώσεις και μαθητές, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα πραγματοποίησαν χτες μαζικά συλλαλητήρια σε κάθε γωνία της Ελλάδας με αίτημα «το έγκλημα των Τεμπών να μη μείνει ατιμώρητο».

Η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας κήρυξαν για 24ωρη απεργία μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία «για να απαιτήσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους και το λαό να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις