Breaking news

ferrari
A

Οι εικόνες από το νέο θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, σοκάρουν τους πάντες. Μια ολοκαίνουργια κόκκινη Ferrari, την οποία είχε μόλις αγοράσει ο άτυχος Τζώρτζης Μονογυιός, έγινε άμορφη μάζα μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Το φρικτό τροχαίο σημειώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με τη σύντροφό του προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ξέσπασε και φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της Ferrari είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν την σύγκρουση. Το σενάριο αυτό επιβεβαιώνει αυτόπτης μάρτυρας, η οποία βρισκόταν πίσω ακριβώς από το πολυτελές αυτοκίνητο τη μοιραία στιγμή που ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο.

Όπως είπε στο «Πρώτο Θέμα», κινούνταν με το όχημά της στην παραλιακή, στη μεσαία λωρίδα με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη. Στο ύψος της Βούλας και μπροστά από το μαγαζί Riviera Coast, την προσπέρασε από τη δεξιά λωρίδα η κόκκινη Ferrari με υπερβολική ταχύτητα. Όπως είπε, τρόμαξε, που σχεδόν σταμάτησε το αυτοκίνητο της καθώς η Ferrari έκανε εκκωφαντικό θόρυβο.

Οι πληροφορίες θέλουν τον άτυχο άνδρα να εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά τη σύγκρουση του υπερπολυτελούς οχήματος σε δέντρο.

«Ήταν σαν να γινόταν σεισμός» υποστήριξε.

Λίγα μέτρα μακρύτερα, αμέσως μετά τη συμβολή της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, εκεί που ο δρόμος στρίβει ανοικτά δεξιά με κατεύθυνση τη Βουλιαγμένη, το κόκκινο αυτοκίνητο καταφέρνει να στρίψει δεξιά για να κατευθυνθεί ευθεία προς τα Λιμανάκια, όμως φαίνεται λόγω της υπερβολικής ταχύτητας να χάνει τον έλεγχο και μερικές δεκάδες μέτρα μακριά, αμέσως μετά το φανάρι που κάνει αριστερά για τη Βάρης – Κορωπίου, να φεύγει αριστερά, στο ύψος του παλιού περιπτέρου «Κουτάλα», να ανεβαίνει στο διαχωριστικό διάζωμα και να «σκάει» πάνω στο δέντρο.

Τι είχε πει για τον αδελφό της η Κατερίνα Μονογυιού

Ήταν το 2020, όταν η Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει σε συνέντευξη της για τον αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Βούλα, το βράδυ της Πέμπτης (13/1/2022), όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί στη συμμετοχή του αδερφού της στο ριάλιτι «The Wall» το 2003.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις