Breaking news

επιτάφιος - Τέμπη
A

Στα 57 θύματα, που έχασαν τη ζωή τους, καθώς και τους αγνοουμένους, του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, στις 28 Φεβρουαρίου, στα Τέμπη, είναι αφιερωμένος ο επιτάφιος στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Χιλιομοδίου.

Ειδικότερα, οι εθελόντριες έγραψαν πάνω στον επιτάφιο έγραψαν «Τέμπη 28/2/2023», ενώ τον στόλισαν με λευκά άνθη και τον διακόσμησαν με 57 μικρά λευκά αγγελάκια με τα ονόματα των θυμάτων και έναν μεγάλο άγγελο για τους αγνοούμενους της τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του argolidikeseidhseis.gr.

επιτάφιος - Τέμπη
argolikeseidhseis.gr

Υπενθυμίζεται ότι το νοσοκομείο συνεχίζουν να νοσηλεύονται τραυματίες του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους, περισσότερες από 40 ημέρες μετά από αυτό.

επιτάφιος - Τέμπη
argolikeseidhseis

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarisa.gr, η 20χρονη βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και μεταφέρθηκε στη νευροχειρουργική κλινική, καθώς η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ακόμη δύο τραυματίες εκτός ΜΕΘ.

επιτάφιος - Τέμπη
argolikeseidhseis.gr

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος 

Αντίθετα, ο 22χρονος από το Βόλο με τη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και «έχει νευρολογικές επιπλοκές πιθανώς μη ανατάξιμες». Εκ των πραγμάτων το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις