Breaking news

Κως: Απολογείται σήμερα ο Μπαγκλαντεσιανός για την δολοφονία και τον βιασμό της 27χρονης Αναστάζια
A

Την «πόρτα» του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται για την αρπαγή, το βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος αλλοδαπός θα κληθεί ενώπιον του ανακριτή να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν, σχετικά με τον τρόπο, τον τόπο, αλλά και τα αίτια της δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής.

Μετά την παραίτηση του συνηγόρου του κ. Ζαφείρης Δρόσος, που είχε οριστεί αυτεπάγγελτα από το δικαστήριο, την υπεράσπιση του 32χρονου ανέλαβε η κ Αθηνά Φουντωτού.  

Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Ετοιμαζόταν να διαφύγει από τη χώρα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, ο 32χρονος κατηγορούμενος ετοιμαζόταν να διαφύγει για την Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε ανταλλάξει μηνύματα με ομοεθνείς του από την Ιταλία, στα οποία φαίνεται να ομολογούσε ότι αυτός ήταν που δολοφόνησε την 27χρονη Αναστάζια.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί μέσα από αυτήν την επικοινωνία, αλλά και αργότερα μετά την απόκρυψη της σορού της, ο 32χρονος είπε σε «γνωστούς» του τι φρικτό είχε κάνει και τους προετοίμαζε για την άφιξή του. Τα μηνύματα και οι επικοινωνίες είχαν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Ιουνίου έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Ιουνίου 2023.

Μάλιστα, ο Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος δεν έχει σπάσει στην ανάκριση και δεν έχει παραδεχθεί ούτε τη δολοφονία, ούτε τον βιασμό, επιχείρησε, όπως αποκαλύπτεται, να σβήσει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Σύμφωνα με το Mega, ο 32χρονος έψαχνε στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το δικό του κινητό, πήρε το τηλέφωνο της Αναστάζια κι έκανε ακριβώς το ίδιο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις