Breaking news

iereas
A

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, σύμφωνα με όλα όσα περιλαμβάνονται στην δικογραφία. 

Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι βάρος του 37χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη και για το αδίκημα της πορνογραφίας, ενώ στο φως ήρθε ήδη δεύτερη καταγγελία 19χρονης για ανήθικη πρόταση από τον ιερέα, με τον ίδιο να αρνείται κάθε κατηγορία.

Τι αναφέρει η ανήλικη στην κατάθεση της

Η ανήλικη μαθήτρια περιγράφει όλα όσα βίωσε, αναφέροντας μεταξύ άλλων στην κατάθεση της τα εξής: « Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου ».

Ακόμη η ανήλικη στην κατάθεσή της αναφέρει πως το σχολικό έτος 2018- 2019 ξεκίνησε να πηγαίνει κάθε Κυριακή στο κατηχητικό της ενορίας της και την επόμενη χρονιά σχολική χρονιά (2019- 2020) άρχισε να εξομολογείται στον κατηγορούμενο. Σε άλλο σημείο σημειώνει: « Όταν άρχισα να πηγαίνω στο λύκειο, σταμάτησα να πηγαίνω πια στο κατηχητικό. Είπα στη μαμά μου ότι δεν θέλω να ξαναπάω στο κατηχητικό και τότε ήταν και η περίοδος που άρχισε και ο κορονοϊός και όλα αυτά και ήμουν αρκετά στο σπίτι μου ».

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 37χρονος ιερέας, αφού την απομόνωσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά, της είπε: « Ωραία, τώρα ήρθε η ώρα, να σε εξετάσω, και στο άλλο κομμάτι. Έκανε αυτή την κίνηση και νόμιζα ότι θα μου κοπεί η ανάσα και ότι θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, και του έκανα έτσι στο πόδι για να με αφήσει. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, ενώ αυτός συνέχιζε να κάνει αυτό το πράγμα, ευτυχώς που μετά τον ξαναπήρε η γυναίκα του » πρόσθεσε η ανήλικη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikastiko.gr, που αποκαλύπτει μέρος της δικογραφίας, όπως φέρεται να κατέθεσε η μητέρα της, το κορίτσι της αποκάλυψε ότι όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2019, όταν ο κατηγορούμενος την εξανάγκασε πρώτη φορά σε ερωτική πράξη μέσα στο αυτοκίνητό του, στη συνέχεια τον Ιανουάριο του 2020, την εξανάγκασε σε ολοκληρωμένη συνουσία μέσα στο χώρο του κατηχητικού της ενορίας όπου λειτουργεί, ενώ συνέχισε και έπειτα να προβαίνει στις ανωτέρω πράξεις σε βάρος της, με τελευταία φορά τον Μάιο του 2020, που η κόρη της σταμάτησε να πηγαίνει στο κατηχητικό, χωρίς να αναφέρει το λόγο.

Σχετική φωτογραφία από την δικογραφία της υπόθεσης βιασμού της ανήλικης:

dikografia_anilikis

 

 

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις