Breaking news

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΙΚΑ
A

Το φως της δημοσιότητας βλέπει η μαρτυρία μίας νεαρής γυναίκας που βρέθηκε στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη Γεωργία, στη σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Δυνατή μουσική από ένα ηχείο που παίζει ελληνική μουσική. Σαμπάνιες. Πολλά μπουκάλια βότκα και ενεργειακά ποτά. Οι καλεσμένοι αποφεύγουν να βιντεοσκοπήσουν πρόσωπα γιατί το πάρτι στο δωμάτιο ήταν παράνομο λόγω των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, μετά την πρόσκληση που έλαβε για το πάρτι μέσω μηνύματος, πήγε στις 3 τα ξημερώματα στη σουίτα, αλλά “το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα”.

H νεαρή κοπέλα που ήταν ανάμεσα στα 17 άτομα που βρέθηκαν στη σουίτα του γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να μιλήσει στο Mega. «Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι.»

Η κοπέλα υποστηρίζει ότι δέχτηκε μήνυμα από τον μετρ του επίμαχου πάρτι ενώ βρισκόταν σε φιλικό της σπίτι για ρεβεγιόν: «Ήμουν σε φιλικό σπίτι και μου έστειλε μήνυμα να πάω στο πάρτι. Πήγα με δύο φίλες μου κατά τις 03.00 και με υποδέχτηκε αυτός στη σουίτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα» καταλήγει.

Η συγκεκριμένη κοπέλα κάθισε στο πάρτι για κάτι λιγότερο από μία ώρα και έφυγε με την παρέα της, λίγο πριν τις 04.00. Για το κακό κλίμα που υπήρχε είχε κάνει λόγο από την πρώτη της κατάθεση και η Γεωργία. Μόνο που τα πράγματα για εκείνη όπως καταγγέλλει πήραν εφιαλτική τροπή στη συνέχεια.

Οι διαδικασίες σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται όλες οι διαδικασίες σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, οι οποίες θα σταλούν στην ανακριτική αρχή της Θεσσαλονίκης για την έρευνα που διεξάγεται για το βιασμό της 24χρονης.

Όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του σήμερα το zougla.gr σύμφωνα με ανώτερες δικαστικές πηγές που γνωρίζουν άριστα τις εξελίξεις οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν έχουν δοθεί ακόμη στην αστυνομία και την ανακρίτρια όπως ισχυρίζονται δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Ο λόγος είναι διότι αναμένονται και τα αποτελέσματα ακόμη μίας εξέτασης που αφορά την ποσότητα του αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα της νεαρής κοπέλας. Αυτή η εξέταση αναμένεται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας όπου εστάλη για έλεγχο.

Τα πλήρη αποτελέσματα αναμένεται να βγουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα σταλούν όλα μαζί στην ανακριτική αρχή προκειμένου να υπάρχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Θανάσης Ζιώγας μίλησε στη Ζούγκλα και ανέφερε πως «οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα οι οποίες έχουν αργήσει να βγουν θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα....τις συγκεκριμένες εξετάσεις τις περιμέναμε μέχρι και σήμερα Παρασκευή. Θέλω να πιστεύω πως οι Αρχές κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Σχετικά με τις τοξικολογικές αναμένω να τις έχουμε την επόμενη εβδομάδα. Όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αλλά και του DNA, ούτως ώστε να ανοίξει πιο γρήγορα ο δρόμος για την αλλαγή της κατηγορίας και οι ένοχοι να οδηγηθούν γρήγορα στη φυλακή».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις