Breaking news

Δίπλωμα οδήγησης
A

Αναβολή των δοκιμασιών «προσόντων και συμπεριφοράς υποψηφίων» οδηγών και οδηγών για όλες τις κατηγορίες, σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Αττικής, την Παρασκευή 14 Ιουλίου, λόγω αυξημένων θερμοκρασιών, αποφασίστηκε από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Έκκληση ΕΚΑΒ για καύσωνα: «Μην καλείτε ασθενοφόρα χωρίς λόγο»

Όπως επισημαίνεται στη σχετική απόφαση την οποία υπογράφει ο αρμόδιος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Ευσταθόπουλος, «οι υποψήφιοι, που είχαν προγραμματισθεί να εξεταστούν αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου, μπορούν να επαναπρογραμματίσουν την εξέταση τους τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με τις δυνατότητες των υπηρεσιών».

Πώς λειτουργούν οι δημόσιες υπηρεσίες σήμερα και αύριο

Αλλαγές θα επέλθουν στη λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών, σήμερα Πέμπτη 13 και αύριο Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα αναβάλλονται  όλα τα διά ζώσης ραντεβού που είναι προγραμματισμένα με τις δημόσιες υπηρεσίες του από τις 12:00 έως τις 15:00 το μεσημέρι. 

Τα ραντεβού που αναβάλλονται θα επαναπρογραμματιστούν άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, με προτεραιότητα στις περιπτώσεις που τίθεται θέμα προθεσμίας. 

Η απόφαση λήφθηκε μετά από τη σχετική εγκύκλιο, του υπουργείου Εσωτερικών, για την αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών και για λόγους προστασίας της υγείας τους κατά τις ημέρες που, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, προβλέπονται επικίνδυνα υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου

Η εγκύκλιος του υπουργείου με τίτλο, «Μέτρα προστασίας των δημοσίων υπαλλήλων και ωράριο λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών κατά τις ημέρες του καύσωνα», προτρέπει, μεταξύ άλλων, τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν τηλεργασία, όπου αυτό είναι δυνατό, κατά τις ημέρες του καύσωνα. 

Δείτε ΕΔΩ την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις