Breaking news

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια
A

Νέες εξελίξεις και στοιχεία προκύπτουν για τη σοκαριστική υπόθεση παιδικής μαστροπείας και σεξουαλικής κακοποίησης, της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στο φως της δημοσιότητας ήρθε, πολυσέλιδο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, μέσα από το οποίο παραπέμπονται να δικαστούν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, 26 κατηγορούμενοι.

Όπως αναφέρει το βούλευμα, η 37χρονη μητέρα του 12χρονου θύματος, πέρα από το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας της κόρης της, θα δικαστεί και για το κακούργημα της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

Συγκεκριμένα οι δικαστές, μέσα από τα στοιχεία της δικογραφίας έκριναν ότι η κατηγορούμενη μητέρα μέσω του τηλεφώνου της κόρης της διέθεσε σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ηλεκτρονικά αρχεία του παιδιού της με γυμνό περιεχόμενο και μάλιστα κατ' εξακολούθηση. Στόχος ήταν η ερωτική συνεύρεση της ανήλικης με άντρες, έναντι αμοιβής.

Ειδικότερα, το βούλευμα αναφέρει τα εξής:

«...Από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022 ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, για να εξυπηρετήσει την ακολασία άλλων, εξώθησε, υπέθαλψε και διευκόλυνε την πορνεία ανήλικου νεώτερου των 15 ετών [...]. Συγκεκριμένα εξώθησε την ανήλικη κόρη της στην πορνεία, επίσης υπέθαλψε και διευκόλυνε την πορνεία αυτής προτρέποντας και εξαναγκάζοντας αλλά και δημιουργώντας με πράξεις και παραλείψεις της τις κατάλληλες συνθήκες και περιστάσεις για τη συνέχιση της εν λόγω κατάστασης, ήτοι με το να την προτρέπει ευθέως, αλλά και να της ζητεί συνεχώς και επιτακτικά να ανευρίσκει χρήματα για την καθημερινή διαβίωσή της και της οικογένειάς της χωρίς να ελέγχει την προέλευσή τους και να της επιτρέπει να απουσιάζει μεγάλα χρονικά διαστήματα από την οικία τους παρά το νεαρό της ηλικίας της». Κατά τους δικαστές, με αυτό τον τρόπο η 37χρονη «προέτρεψε και διευκόλυνε την ανήλικη κόρη της να συνευρίσκεται ερωτικά με διάφορους άνδρες».

Ακόμη σε άλλο σημείο του βουλεύματος, αναφέρονται και τα ονόματα συγκεκριμένων προσώπων με τους οποίους η μαθήτρια «Κατόπιν προτροπής της μητέρας της και εν γνώσει της συνεννοείτο μέσω των εφαρμογών viber, WhatsApp, blindchat, ή του κινητού της τηλεφώνου ώστε να συνευρεθούν ερωτικά έναντι αμοιβής των 50 ευρώ».

Έπειτα η ανήλικη παρέδιδε το σύνολο των χρημάτων που της έδιναν οι άγνωστοι άντρες στη μητέρα της.

Τέλος αναφέρεται ότι η 37χρονη μητέρα της 12χρονης είχε στείλει και γραπτά μηνύματα στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης Ηλία Μίχο και στη σύζυγο του. Συγκεκριμένα με αυτά η κατηγορούμενη μητέρα απειλούσε ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις για την κακοποίηση της κόρης της από τον 55χρονο, έφοσον δεν της δοθούν συγκεκριμένα χρηματικά ποσά που ζητούσε. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις