Breaking news

Κίνηση στα διόδια
A

Ανατροπή στη δωρεάν διέλευση των ψηφοφόρων από τα διόδια όλης της χώρας, ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, έρχεται να βάλει η απόφαση που υπέγραψε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος.

Συγκεκριμένα η δωρεάν διέλευση θα αφορά μόνο τους δικαστικούς αντιπροσώπους και όχι τους ψηφοφόρους, όπως «παραδοσιακά» ίσχυε στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Έτσι οι ψηφοφόροι που είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν προς τις ιδιαίτερες πατρίδες τους με αυτοκίνητο, θα πρέπει να βάλουν βαθύτερα το χέρι στην τσέπη καθώς, εκτός των τιμών της βενζίνης θα πρέπει να συνυπολογίσουν και το κόστος των διοδίων. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, έχει ήδη δοθεί η εντολή για παύση είσπραξης διοδίων σε όλη την επικράτεια για τους δικαστικούς αντιπροσώπους. 

Ειδικότερα, η δωρεάν διέλευση αφορά τις εξής περιόδους:

  • Από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 00.00 έως και τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 22.00.
  • Από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 00.00 έως και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 22.00.

Η δωρεάν διέλευση ισχύει αποκλειστικά για τους δικαστικούς αντιπροσώπους και θα επιτρέπεται με την επίδειξη της απόφασης διορισμού τους, καθώς και του Δελτίου της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.

Οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με καταγραφή των διελεύσεων και σημείωση της απόφασης διορισμού, ενώ το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις