Breaking news

Προαναγγελθέν έγκλημα στη Σαλαμίνα: Την πυροβόλησε έξω από την πόρτα – Τρεις ημέρες πριν τον είχε καταγγείλε
A

Τον γυναικοκτόνο σύντροφο της 43χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε σήμερα, Τρίτη το πρωί νεκρή, έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς από όπλο στο σπίτι της στην οδό Αίαντος στην Σαλαμίνα, αναζητά η Αστυνομία.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται να δουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν, καθώς η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως είχε καταγγείλει τον 70χρονο πριν από τρεις ημέρες για ενδοοικογενειακή βία.

Μάλιστα, ο δράστης, πήγε με όπλο στο πατρικό της, χτύπησε το κουδούνι και μόλις είδε την κοπέλα από το τζάμι, την πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα στην κοιλιά και το στήθος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί συμβούλευσαν τη 43χρονη να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 70χρονο, αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της, το οποίο και έκανε, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να πατήσει το κουμπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν διαζευγμένη και μητέρα ενός 15χρονου αγοριού από τον προηγούμενο γάμο της και ζούσε με τον συγκεκριμένο άντρα και τον γιο της σε οικία στην Κακή Βίγλα Σαλαμίνας, ενώ είχαν σχέση τα τελευταία 7 χρόνια.

Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν το βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της 43χρονης, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει φύγει από το νησί και ψάχνουν τις κάμερες από το λιμάνι.

Υπενθυμίζεται ότι την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες οι οποίοι άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις