Breaking news

Σήμερα στον ανακριτή ο γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας – Είχε καταδικαστεί ξανά για ενδοοικογενειακή βία
A

Το «κατώφλι» του ανακριτή θα διαβεί σήμερα ο 71χρονος γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας, ο οποίος στέρησε τη ζωή της 43χρονης συντρόφου του, ενώ μέχρι και σήμερα παραμένει κυνικός και αμετανόητος.

Ο 71χρονος θα περάσει την πόρτα του ανακριτικού γραφείου του Πειραιά στις 11:00 π.μ., προκειμένου να απολογηθεί για το καθ’ ομολογίαν έγκλημά του, ενώ παράλληλα διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για τυχόν παραλείψεις της Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του περιστατικού, όπως κατήγγειλε στην ΕΡΤ η αδερφή του θύματος.

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες έρχονται νέα στοιχεία στο φως σχετικά με το παρελθόν του συλληφθέντα, καθώς είχε καταδικαστεί και το 2019 για ενδοοικογενειακή βία, δίχως ωστόσο να συλληφθεί διότι είχε αποφύγει το αυτόφωρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο γυναικοκτόνος είχε καταδικαστεί ερήμην σε 1,5 χρόνο φυλάκισης για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία που είχε γίνει το 2013. Δεν συνελήφθη όμως, ούτε εξέτισε την ποινή του καθώς στο μεσοδιάστημα είχε αλλάξει την αστυνομική του ταυτότητα, είχε αλλάξει πατρώνυμο αλλά και μητρώνυμο με αποτέλεσμα οι Αρχές να μην γνωρίζουν ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα. 

Από αυτή την εξέλιξη εγείρονται ερωτήματα για το πώς προμηθεύτηκε νομότυπα δικαιολογητικά από την Ξάνθη με άλλα στοιχεία και για ποιο λόγο.

Στη Σαλαμίνα η κηδεία της αδικοχαμένης 43χρονης

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα συγκεντρωθούν στον Ιερό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου στη Σαλαμίνα για να πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη 43χρονη, Γεωργία.

Υπενθυμίζεται ότι από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος έχουν γίνει ορισμένες καταγγελίες που αφορούν τη στάση των αρχών.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις