Breaking news

Πρεμιέρα σήμερα για το εορταστικό ωράριο, οι ώρες που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
A

Κλειστά πρόκειται να παραμείνουν σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα στο σύνολο της επικράτειας. Αν και δεύτερη ημέρα του έτους δε θεωρείται επίσημη αργία του κράτους, τα καταστήματα θα παραμείνουν εθιμικά κλειστά, ενώ το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα σούπερ μάρκετ, όπως και τους φούρνους.

Μάλιστα, αμέσως μετά το πέρας των γιορτών, δηλαδή από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις για το 2024 με διάρκεια έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ – Ποια θα είναι ανοιχτά

Όπως είθισται, και τα σούπερ μάρκετ -τουλάχιστον στη συντριπτική πλειονότητά τους- θα είναι κατ' έθιμον κλειστά την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024.

Παρ' όλα αυτά, τόσο ο ΑΒ Βασιλόπουλος όσο και τα Lidl έχουν ανακοινώσει πως θα λειτουργήσουν κανονικά τη δεύτερη ημέρα του χρόνου, από τις 8 πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Αναλυτικά:

Σκλαβενίτης:

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη 2/1 τα υποκαταστήματα Σκλαβενίτης.

ΑΒ Βασιλόπουλος:

Τα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα λειτουργήσουν από τις 8:00 έως τις 21:00.

Lidl:

Τα καταστήματα Lidl θα λειτουργήσουν από τις 8:00 έως τις 21:00.

My Market:

Τα καταστήματα του MyMarket θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 2/1.

Μασούτης:

Τα καταστήματα του Μασούτη θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 2/1.

Κρητικός:

Την Τρίτη 2/1 θα μείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα​​​​​ της αλυσίδας εν γένει, αλλά πολλά υποκαταστήματά της ακολουθούν προσαρμοσμένα ωράρια.

Ανοιχτές οι δημόσιες υπηρεσίες, τα ΕΛΤΑ και οι τράπεζες

Εφόσον, η Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 δεν θεωρείται επίσημη αργία του κράτους, τότε οι δημόσιες υπηρεσίες, τα ΕΛΤΑ και οι τράπεζες αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά σήμερα.

Τέλος, οι λαϊκές αγορές στην Αττική θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα και, μάλιστα, οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώνουν μέσω POS και IRIS.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις