Breaking news

Ναυάγιο Ζακύνθου
A

Σε άσχημη κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται το ναυάγιο της Ζακύνθου, μετά την κακοκαιρία που έπληξε το νησί τις τελευταίες ημέρες.

Η άμμος φαίνεται να έχει σκεπάσει το μεγαλύτερο μέρος του πλοίου, ενώ το εν λόγω γεγονός αναδεικνύει ένα χρόνιο πρόβλημα εξαιτίας της κακή συνεννόησης των φορέων οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το ναυάγιο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δήμαρχος Ζακύνθου, Γιώργος Στασινόπουλος. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι, το πλοίο για δεκαετίες έχει αφεθεί έρμαιο των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν κάθε χειμώνα.

Ο δήμαρχος ακόμη αναφέρει ότι η γραφειοκρατία είναι ένας ακόμη λόγος που οι προσπάθειες διάσωσης και συντήρησης του πλοίου βρίσκονται στάσιμες, ενώ επισήμανες ότι έχει ξεκινήσει μία σειρά επαφών με κυβερνητικούς φορείς, ζητώντας να αναλάβει ο Δήμος τη διαχείριση του ναυαγίου.

Ακόμη επισημαίνεται ότι, το ναυάγιο αποτελεί τεράστιο πόλο έλξης από τους τουρίστες κάθε χρόνο, ενώ βοηθά και στην ην οικονομία τόσο του νησιού αλλά και κατ' επέκταση της χώρας.

Ο κ. Στασινόπουλος πρόσθεσε ότι το ναυάγιο του πλοίου «Παναγιώτης» πρέπει να σωθεί αλλά και να λειτουργεί όπως πρέπει και η παραλία και το πλάτωμα θέασης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις