Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της γυναικοκτονίας της 41χρονης εγκύου, καθώς οι ισχυρισμοί τους για μη εμπλοκή στη δολοφονία της, δεν έπεισαν τις αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, οδηγήθηκαν στον 4ο ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν ο 39χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας και ο 34χρονος φίλος του, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση.

Ο 34χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι: «Ο φίλος του και σύντροφος της γυναίκας του είπε ότι τη σκότωσε». Επίσης, ο 39χρονος σύντροφος της γυναίκας αρνήθηκε, από την πλευρά του, ότι τη σκότωσε.

Υπενθυμίζεται ότι η 41χρονη έγκυος από τη Θεσσαλονίκη, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής, είχε αποκτήσει και ένα κοριτσάκι 13 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ο 34χρονος είπε στην απολογία του: «Δεν γνώριζα τίποτα. Τα είχε προσχεδιάσει όλα ο 39χρονος. Φοβήθηκα για εμένα και την οικογένειά μου».

Ακόμα, ο 34χρονος ισχυρίστηκε ότι αποδέχθηκε να οργανώσουν – εκείνος και ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου – μια ψεύτικη ληστεία «χωρίς να πάθει κανείς τίποτα». Σύμφωνα πάντα με την απολογία του 34χρονου, ο 39χρονος «φίμωσε και έδεσε» τη 41χρονη και τόνισε το εξής: «Ήμουν εκεί για την ακινητοποιήσουμε επειδή δέχτηκα την πρότασή του να κάνουμε μια ψεύτικη ληστεία χωρίς να πάθει τίποτα η κοπέλα. Όταν πήρε το μαχαίρι στα χέρια του ο σύντροφός της, μου ζήτησε να φύγω από το σπίτι. Βγήκα από την οικοδομή, περίμενα στο αυτοκίνητο και τότε ήρθε να μου πει ότι τη σκότωσε».

Πάντως, ο 34χρονος αποδέχθηκε μόνο ότι βοήθησε στη μεταφορά του πτώματος της γυναίκας με το μπαούλο.

«Δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει»

Από την πλευρά του, ο 39χρονος σύντροφος της άτυχης γυναίκας, που κατηγορείται για τη δολοφονία της, ισχυρίστηκε στις ανακριτικές Αρχές πως «δεν πρόκειται να ομολογήσει κάτι που δεν έχει κάνει».

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 39χρονος είπε ότι: «Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο. Δεν πρόκειται να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Εκείνο το βράδυ ήπια τρία υπνωτικά χάπια και δεν κατάλαβα τίποτα, ξύπνησα την άλλη μέρα το πρωί. Δεν είμαι αυτός που απεικονίζεται στα βίντεο». 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις