Breaking news

Πυροσβεστική
A

Φωτιά ξέσπασε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, σε περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα από τη Λάρισα και το Λιτόχωρο. Η φωτιά, η οποία αυτήν τη στιγμή βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, καίει ξερά χόρτα, στο πρανές του επαρχιακού δρόμου Λιτοχώρου - Νέας Εφέσσου. 

Στο σημείο επιχειρούν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα.

Εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε κοντά στις γραμμές, έξω από το Λιτόχωρο, διακόπηκαν τα δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας - Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hellenic Train τα δρομολόγια διακόπηκαν για προληπτικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Πιο συγκεκριμένα, τρία επιβατικά τρένα της Hellenic Train παραμένουν ακινητοποιημένα στις γραμμές ύστερα από εντολή του διαχειριστή υποδομής ΟΣΕ εξαιτίας της φωτιάς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, επηρεάζονται οι παρακάτω αμαξοστοιχίες: IC 53, IC 50 και 11595. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανόν ακυρώσεις δρομολογίων.

Σε νεότερη ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει ως ακυρώνεται και το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 53 ακυρώνεται μεταξύ Λιτόχωρου – Αθήνας. «Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC 53 ακυρώνεται μεταξύ Λιτόχωρου – Αθήνας. Οι επιβάτες θα μεταφερθούν με λεωφορεία. Το δρομολόγιο 11595 ακυρώνεται μεταξύ Κατερίνης – Λάρισας. Οι επιβάτες θα μεταφερθούν με λεωφορεία. Το δρομολόγιο 11596 ακυρώνεται μεταξύ Λάρισας – Κατερίνης. Οι επιβάτες θα μεταφερθούν με λεωφορεία».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις