Breaking news

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο της Κρήτης
A

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Κρήτη από τη νέα γυναικοκτονία που συνέβη σήμερα το πρωί, όταν ένας 39χρονος πυροβόλησε με περίστροφο και σκότωσε την 29χρονη σύντροφο του. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο. 

Ο 39χρονος αμέσως μετά το έγκλημα κάλεσε τις πρώτες βοήθειες και ισχυρίστηκε ότι κάτι συνέβη στη σύντροφό του και αιμορραγούσε, χωρίς όμως να αναφέρει πυροβολισμούς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ η γυναίκα, ρουμανικής καταγωγής έχασε αμέσως τη ζωή της.

«Δεν θυμάμαι τι συνέβη»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας 39χρονος άνδρας φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα του, δήλωσε ωστόσο ότι δεν θυμάται τι συνέβη και ισχυρίστηκε πως ενδέχεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

gynaikoktonia sto irakleio

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού. Aκόμα, ωστόσο, δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια της νέας γυναικοκτονίας με τις έρευνες των Αρχών να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Τέλος, ο 39χρονος φαίνεται ότι είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές με μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια και φασαρίες όχι, όμως, με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις