Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Ο δράστης που μαχαίρωσε σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι τη γυναίκα στην Ερμού, νόμιζε ότι ήταν πράκτορας, που τον παρακολουθούσε. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είχε ψυχιατρικό πρόβλημα. 

Την ίδια ώρα, το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Ο δράστης την είχε κτυπήσει με το μαχαίρι δύο φορές την ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα.

Οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι η 22χρονη είχε υποστεί πνευμοθώρακα – το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα- ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή της είναι σοβαρή, ενώ εκτιμάται ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, το μεσημέρι, ο 22χρονος μαχαίρωσε γυναίκα, στο κέντρο της Αθήνας, και ειδικότερα, στη συμβολή της οδού Ερμού με τη Φωκίωνος. Η γυναίκα εντοπίστηκε με βαθύ τραύμα στην ωμοπλάτη και οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε μία σύλληψη, ωστόσο το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο.

 Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 13.30 το μεσημέρι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις