Breaking news

Εμπρισμός
A

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα στου Ζωγράφου και συγκεκριμένα στην οδό Ταξίλου, όταν άγνωστοι δράστες, που βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη, περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό σταθμευμένα σχολικά λεωφορεία, ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μεγάλες ζημιές έχουν υποστεί πέντε σχολικά λεωφορεία, έξι ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες. Οι αρχές εντόπισαν στο σημείο ίχνη από βενζίνη, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Η ώρα ήταν 03:10 τα ξημερώματα όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητα στο δήμο Ζωγράφου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα όπου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κατασβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί και σε παρακείμενα οχήματα.

Το σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό αποκλείστηκε από άνδρες της Ασφάλειας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Συνολικά 5 σχολικά λεωφορεία καταστράφηκαν ολοσχερώς καθώς και 6 αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες. Την ίδια τύχη είχαν και 3 μηχανές. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας ενώ η Σήμανση συλλέγει στοιχεία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις