Breaking news

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τη μαχαίρωσε ενώ μιλούσε με το 100
A

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της νέας γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους Αττικής όταν μια 28χρονη μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Πιο συγκεκριμένα, η 28χρονη γυναίκα είχε πάει στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων με σκοπό να καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της και δράστη του εγκλήματος, με τον οποίο είχε χωρίσει από το 2020. Η γυναίκα φαίνεται πως είχε δει τον άνδρα κάτω από το σπίτι της και κατόπιν αυτού ήθελε να τον καταγγείλει για απειλή, ενώ ύστερα από το χωρισμό τους είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για βιαιοπραγία και βιασμό, ενώ είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα

Μόλις ο δράστης απομακρύνθηκε από το σπίτι της, η 28χρονη πήγε μαζί με ένα φίλο της στο Α.Τ.. Ο δράστης, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να την είχε ακολουθήσει, να της είχε στήσει «καρτέρι» και να περίμενε να βγει.

Μετά την χθεσινή καταγγελία, η 28χρονη ζήτησε από περιπολικό να τη μεταφέρει σπίτι της καθώς φοβόταν, όμως οι αστυνομικοί της είπαν ότι δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο

Μόλις συνέβη αυτό, τη μαχαίρωσε θανάσιμα λίγα μέτρα μακριά από το φυλάκιο του τμήματος μπροστά στον φίλο της.

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία χθες το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους προβλήθηκε από το Open.

Όπως επιβεβαιώνεται και από το βίντεο, η δολοφονία σημειώθηκε ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου η άτυχη γυναίκα είχε καταφύγει για να καταγγείλει τον κακοποιητικό πρώην της, ζητώντας μάλιστα να επιστρέψει στο σπίτι της με περιπολικό. Ωστόσο, βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα, μπροστά στα μάτια της φρουρού που βρισκόταν στο φυλάκιο, δέχθηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι από τον πρώην της που παραμόνευε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στην ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρεται σχετικά:

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διευθυνση Ασφαλείας Αθηνών».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις