Breaking news

Καιρός
A

Καθαρή είναι σήμερα η ατμόσφαιρα, καθώς οι βόρειοι άνεμοι που φύσηξαν τη νύχτα απομάκρυναν την αφρικανική σκόνη που «έπνιγε» τη χώρα. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι γενικά αίθριος και από το μεσημέρι θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα βόρεια. Η θερμοκρασία, παρόλο που θα σημειώσει πτώση, θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 22 με 24 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σήμερα, Τετάρτη 3 Απριλίου, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό και από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αύριο, Πέμπτη 4 Απριλίου, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βορειοανατολικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και παρόλο που θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα θα πλησιάσει περισσότερο τις κανονικές για την εποχή τιμές. Συγκεκριμένα θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 22 με 24 βαθμούς και τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός την Παρασκευή

Την Παρασκευή 5 Απριλίου γενικά αίθριος θα είναι και πάλι ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο και το νοτιοανατολικό Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις