Breaking news

oukrania tank
A

Ξεκίνησαν και πάλι το πρωί της Τρίτης οι βομβαρδισμοί στη γραμμή επαφής στο Ντονμπάς, μεταξύ του ουκρανικού στρατού και των αυτονομιστών της ανατολικής Ουκρανία, σύμφωνα με τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), επεσήμανε διπλωματική πηγή.

Νωρίτερα, αξιωματούχος των αυτονομιστών κατηγόρησε Ουκρανούς δολιοφθορείς ότι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκινητόδρομο της αποσχιθείσας περιοχής Ντονέτσκ με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τρεις πολίτες.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε γνωστό σήμερα το πρωί 22 Φεβρουαρίου ότι ομάδες Ουκρανών δολιοφθορέων πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό στον αυτοκινητόδρομο Ντονέτσκ- Χορλίβκα. Από την τρομοκρατική ενέργεια σκοτώθηκαν τρεις άμαχοι», δήλωσε ο Έντουαρντ Μπασούριν, επικεφαλής της πολιτοφυλακής της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ.

Προς το παρόν το Κίεβο δεν έχει σχολιάσει τις καταγγελίες αυτές, ενώ στο παρελθόν έχει απορρίψει αντίστοιχους ισχυρισμούς των αυτονομιστών, κατηγορώντας εκείνους και τη Ρωσία ότι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις