Breaking news

Παλαιό Φάληρο
A

Ξετυλίγεται το κουβάρι με την υπόθεση της 4χρονης που εντοπίστηκε νεκρή το Σαββατοκύριακο στην παραλία Έδεμ στο Παλαιό Φάληρο. Ήδη από χτες η αστυνομία είχε εντοπίσει δύο βίντεο στα οποία φαίνεται το παιδί σε καροτσάκι, συνοδευόμενο από μία γυναίκα και δύο ακόμη μικρά παιδιά. 

Στα βίντεο που έχει στα χέρια της η αστυνομία φαίνονται οι κινήσεις της άγνωστης γυναίκας αρχικά σε ένα περίπτερο και στη συνέχεια η κάμερα τη «συλλαμβάνει» να πετά το άδειο καρότσι πίσω από θάμνους.

Στη φωτογραφία – στιγμιότυπο από το βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε το «φως στο τούνελ» και έχει στα χέρια του το λιμενικό, φαίνεται σύμφωνα με τις αρχές , το άτυχο κοριτσάκι σε καρότσι να το συνοδεύει μια γυναίκα. Μαζί της έχει ακόμη δύο μικρά αγοράκια.

παλαιο φαληρο

Τα 40 δευτερόλεπτα της φρίκης - Οι κινήσεις της μελαχρινής γυναίκας μέσα στο σκοτάδι

Είναι 21:27 το βράδυ όταν η κάμερα ασφαλείας σε περίπτερο στη λεωφόρο Ποσειδώνος κοντά στην παραλία Εδέμ καταγράφει τη γυναίκα να σταματά με τα δύο αγοράκια και το 4χρονο κοριτσάκι στο καρότσι για να αγοράσει κάτι . Όλα δείχνουν φυσιολογικά. Τα δυο αγοράκια που είναι μαζί της δείχνουν ήρεμα. Στο περίπτερο βρίσκονται και άλλοι πελάτες.

Μια ώρα και κάτι μετά τα μεσάνυχτα, κάμερα ασφαλείας στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Παραλίας Εδέμ, «συλλαμβάνει» πάλι τη μυστηριώδη γυναίκα. Αυτή τη φορά μαζί της έχει τα δύο αγοράκια αλλά το καρότσι είναι άδειο. Περπατούν στο πεζοδρόμιο. Το κοριτσάκι με την ολόσωμη φόρμα και το καπέλο που κάλυπτε το προσωπάκι του δεν είναι μαζί της. Η γυναίκα όπως φαίνεται στο βίντεο περνά απέναντι τη λεωφόρο Ποσειδώνος και κατευθύνεται σε στάση λεωφορείου με κατεύθυνση προς Πειραιά. Ο φακός της κάμερας την καταγράφει να διπλώνει το καρότσι και να το πετά πίσω από κάτι θάμνους. Καθ΄όλη τη διάρκεια εμφανίζεται ατάραχη, σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Εκεί ακριβώς σταματά η καταγραφή του οπτικού υλικού.

Παλαιό Φάληρο

Τα στοιχεία από το βίντεο ντοκουμέντο ενισχύουν την εκτίμηση των αρχών ότι πρόκειται για την 4χρονη μικρούλα που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη θάλασσα στο Παλαιό Φάληρο.

Η ιατροδικαστική εξέταση στο άψυχο κορμάκι του παιδιού έδειξε τον πνιγμό ως αιτία θανάτου ενώ βρέθηκε και άμμος στους πνεύμονες. Για το χρόνο παραμονής του παιδιού στο νερό η ιατροδικαστική εκτίμηση ήταν ότι έπλεε τουλάχιστον 24 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρό. Για αυτό και οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί αρχικά στη θαλάσσια περιοχή με το σενάριο κάτι να συνέβη εκεί.

Με το υλικό που έχουν πλέον στα χέρια τους οι αρχές, μιλούν ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Στη φαρέτρα των στοιχείων που αξιολογούν και μαρτυρίες που αφορούν σε οικογένειες με μικρά παιδιά ή ενήλικες που συνόδευαν παιδιά τις κρίσιμες ώρες πριν εντοπιστεί το άτυχο κορίτσι νεκρό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις