Breaking news

Σχολικοί καθαριστές
A

Σοκ προκαλεί νέα υπόθεση απάτης στον Πειραιά, καθώς 62χρονος κάτοικος πολυκατοικίας στην οδό Μεγαρίδος κατήγγειλε ότι γυναίκα που είχε προσλάβει για οικιακή εργασία εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη του και αφαίρεσε αντικείμενα μεγάλης αξίας από το σπίτι του.

Ο άνδρας, αναζητώντας βοήθεια για καθαριότητα μέσω αγγελίας στο Facebook, προσέλαβε αλλοδαπή, πιθανότατα βουλγαρικής καταγωγής, η οποία παρουσίασε τον εαυτό της ως καθαρίστρια. Σύμφωνα με την καταγγελία, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο σπίτι άνοιξε το συρτάρι του υπνοδωματίου και αφαίρεσε τιμαλφή και αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 50.000 ευρώ.

Μετά την πράξη της, η γυναίκα εξαφανίστηκε, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη σοκαρισμένο. Η υπόθεση έχει ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις