Breaking news

Κιλκίς: Νεκρός κρεοπώλης - Έκοψε κατά λάθος τη μηριαία αρτηρία του
A

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Μαυρονερίου Κιλκίς ο αιφνίδιος θάνατος ενός 40χρονου κρεοπώλη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, όταν ο άτυχος άνδρας, την ώρα που τεμάχιζε κρέας με τον μπαλτά, φέρεται να χτύπησε κατά λάθος τη μηριαία αρτηρία του. Ο τραυματισμός ήταν τόσο σοβαρός, που μέσα σε λίγα λεπτά έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος.

Παρά την άμεση κινητοποίηση και τις προσπάθειες των διασωστών, ο 40χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κιλκίς και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, όπου δυστυχώς υπέκυψε στο τραύμα του.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο Μαυρονέρι Κιλκίς, μέσα σε κλίμα οδύνης και βαθιάς συγκίνησης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις