Breaking news

Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ 17χρονος μετά από τροχαίο - 93χρονος παραβίασε STOP
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Ένα κοριτσάκι Ρομά ηλικίας 18 μηνών έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έπειτα από ανακοπή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το επαναφέρουν.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο από τον 45χρονο παππού του, ο οποίος είχε αναλάβει την επιμέλειά του, καθώς οι γονείς του εργάζονται εκτός Κρήτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατάσταση της υγείας του βρέφους είχε επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες, ενώ είχε εξεταστεί και από παιδίατρο, ο οποίος του είχε χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή.

Με εντολή του εισαγγελέα, ο παππούς συνελήφθη για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ οι αρμόδιες Αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το παιδί.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις