Breaking news

voucher εργαζομενω
A

Έκλεισαν σήμερα, λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, οι εγγραφές στο νέο voucher εργαζομένων της ΔΥΠΑ που χορηγεί εκπαιδευτικό επίδομα 750 ευρώ σε 170.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα.

Όσοι πρόλαβαν να κάνουν εγγραφή έχουν λάβει έναν μοναδικό αριθμό ΚΑΥΑΣ ο οποίος είναι απαραίτητος για τα επόμενα βήματα και την επιλογή και παρακολούθηση των προγραμμάτων κατάρτισης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπολογίζεται πως τα προγράμματα κατάρτισης θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο και το εκπαιδευτικό επίδομα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων αφού ολοκληρώσουν τα μαθήματα και οι εξετάσεις πιστοποίησης.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης και τη συμμετοχή του ωφελούμενου στις εξετάσεις πιστοποίησης (ανεξαρτήτως του αποτελέσματος), ο ωφελούμενος δικαιούται ποσό που αντιστοιχεί στο 70% του συνολικά δικαιούμενου ποσού για το σύνολο των ωρών κατάρτισης του προγράμματος, αφαιρουμένων των απουσιών. Εφόσον επιτύχει στις εξετάσεις πιστοποίησης δικαιούται το 100% του συνολικά δικαιούμενου ποσού για το σύνολο των ωρών κατάρτισης του προγράμματος, αφαιρουμένων των απουσιών.

Τι πρέπει να κάνετε αν έχετε ΚΑΥΑΣ

Εφόσον ολοκληρώσετε την αίτηση στο Voucher θα πάρετε έναν αριθμό ΚΑΥΑΣ

Για να ξεκινήσετε τον δίνετε στο EKEK με 1 κλικ ΕΔΩ

Όλα εξ αποστάσεως και άμεσα

Το ΕΚΕΚ έχει δεκάδες εκπαιδευτές ενηλίκων ώστε να ξεκινήσετε άμεσα το πρόγραμμα σας και να πληρωθείτε από τους πρώτους

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0 – Next Generation EU» για προγράμματα κατάρτισης και αναβάθμισης δεξιοτήτων σε κλάδους υψηλής ζήτησης, με έμφαση στις ψηφιακές, πράσινες και οικονομικές δεξιότητες 

Εάν δεν έχετε κάνει αίτηση στο voucher.gov.gr προχωρήστε άμεσα με τα παρακάτω

voucher εργαζομένων
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις