Breaking news

Ημέρες Καριέρας στην Emirates
A

Η αεροπορική εταιρεία Emirates, πιστή στις παραδόσεις της, ετοιμάζει μία ακόμη νέα Open Day για το Μάρτιο στην Αθήνα, φέρνοντας νέες ευκαιρίες καριέρας και προσλήψεις πληρώματος καμπίνας.

Η Emirates, γνωστή και ως η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως, αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα για να ενισχύσουν το διεθνές της πλήρωμα. 

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη μερικές Open Day στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κρήτη, η επόμενη «Ημέρες Καριέρας» που θα ακολουθήσει είναι οι εξής:

  • Πέμπτη 30 Μαρτίου στην Αθήνα στο InterContinental Athenaeum Athens, an IHG Hotel (Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 89-93, Αθήνα 117 45)

Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία με έδρα της το Ντουμπάι, θα πραγματοποιήσει Open Days πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας την τελευταία εβδομάδα του μήνα Μαρτίου, ενώ δεν αποκλείεται στο μεταξύ να ανακοινωθούν και νέες ημέρες καριέρας.

Η αεροπορική εταιρεία αναζητά άτομα που ενδιαφέρονται για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας, με στόχο τη δημιουργία αξιομνημόνευτων στιγμών στους επιβάτες της.

Όλο το πλήρωμα της Emirates θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τις, παγκόσμιας κλάσης, προδιαγραφές στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates, στο Ντουμπάι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του Proson και στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα του εργασιακού τομέα!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι των θέσεων

O ιδανικός υποψήφιος θα αναλαμβάνει με σιγουριά πρωτοβουλίες και τον έλεγχο σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υπηρεσιών στο αεροσκάφος, την ασφάλεια και τις σχετικές διαδικασίες.

Όλο το πλήρωμα της Emirates θα έχει την ευκαιρία να εκπαιδευτεί σύμφωνα με τις παγκόσμιας κλάσης προδιαγραφές στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates στο Ντουμπάι. Οι υποψήφιοι μπορούν να παρουσιαστούν στις Open Day με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία, ενώ συνιστάται να προβούν σε προεγγραφή εδώ για τη διευκόλυνση της διαδικασίας.

Όσοι δεν έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση μπορούν παρουσιαστούν στην Open Day του InterContinental Athenaeum Athens, στις 30 Μαρτίου, στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση εδώ. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής της Open Day. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα ενημερώνονται για τον χρόνο των περαιτέρω αξιολογήσεων και συνεντεύξεων την ίδια ημέρα.

Τα προνόμια που προσφέρει η εταιρεία

Η Emirates προσφέρει στους υποψηφίους μοναδικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε εξαιρετικές εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις κατάρτισης και ποικίλες ευκαιρίες ανάπτυξης στους υπαλλήλους της.

Όλο το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στην κοσμοπολίτικη πόλη του Ντουμπάι και απολαμβάνει ένα ελκυστικό πακέτο απασχόλησης που περιλαμβάνει διάφορα προνόμια, όπως αφορολόγητο μισθό, δωρεάν διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία, δωρεάν μεταφορά προς και από την εργασία, εξαιρετική ιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και δραστηριότητες αναψυχής στο Ντουμπάι.

Το αυξανόμενο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ταξιδιωτικών ευκαιριών στις έξι ηπείρους που δραστηριοποιείται η αεροπορική εταιρεία. Το πλήρωμα καμπίνας της Emirates απολαμβάνει ελκυστικά ταξιδιωτικά προνόμια, τόσο τα ίδια τα άτομα που το αποτελούν όσο και οι οικογένειες και οι φίλοι τους, σε όλους τους προορισμούς της αεροπορικής εταιρείας.

Η Emirates έχει παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 25 χρόνια και επί του παρόντος προσφέρει μία καθημερινή πτήση από Αθήνα προς το Νιούαρκ της Αμερικής και μία καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Ντουμπάι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις