CLOSE

Breaking news

πρόεδρος ΑΣΕΠ
A

Για τις 4 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο μεγάλος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τις χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο. Εν αναμονή της ανακοίνωσης από τον πρωθυπουργό της ημερομηνίας διεξαγωγής των Εθνικών εκλογών ο Θάνος Παπαϊωάννου, πρόεδρος του ΑΣΕΠ, μίλησε στην ΕΡΤ για το εάν επηρεαστεί ο διαγωνισμός για τον οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 108.000 υποψήφιοι.

Πάνω από 4000 υποψήφιοι μέσα σε 5 ημέρες (!) έχουν λάβει όλη την ύλη μαζί με το μηνιαίο ταχύρρυθμο πρόγραμμα προετοιμασίας από το goLearn με μόνο 200 ευρώ ΕΔΩ

Εκατοντάδες εντάσσονται στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκατάρτισης κάθε ημέρα για να προλάβουν να προετοιμαστούν ακόμα και σε λιγότερο από 25 ημέρες με το ειδικό πρόγραμμα

«Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία το ΑΣΕΠ απαγορεύεται να κάνει διαδικασίες προσλήψεων όταν διαλύεται η Βουλή. Είναι απαρχαιωμένη αυτή η νοοτροπία και ελπίζω κάποτε τα κόμματα να συμφωνήσουν να καταργηθεί» δήλωσε στην ΕΡΤ

Πρόσθεσε. ωστόσο ότι «αν αληθεύει το 9 Απριλίου (πιθανή ημερομηνία) δε θα μας πιάσει. Είναι στο όριο». Και όπως είπε οι υπηρεσίες δουλεύουν νυχθημερόν για να προετοιμάσουν τις λεπτομέρειες του γραπτού διαγωνισμού.

Αναφερόμενος στο διαγωνισμό που έχει προγραμματιστεί να γίνει 4 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο ο κ. Παπαϊωάννου δήλωσε ότι τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινώσει που θα δώσουν εξετάσεις οι υποψήφιοι.

O πρόεδρος του οργανισμού τόνισε  για όσους πιάσουν τη βάση των 55 μονάδων: «Για τα επόμενα δύο χρόνια, όταν προκηρύσσονται θέσεις γι’ αυτές τις κλαδο-ειδικότητες θα μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα. Με τον βαθμό του διαγωνισμού, συν κάποιες προσαυξήσεις μεταπτυχιακών, διδακτορικών και επαγγελματικής εμπειρίας θα βγαίνει μια βαθμολογία», διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, «οι περισσότεροι υποψήφιοι είναι για το γενικό κλάδο διοικητικού οικονομικού που είναι αν θέλετε και το 60 – 70% των εργαζομένων στο Δημόσιο. Από κει και πέρα υπάρχουν πληροφορικοί, υπάρχουν νομικοί, υπάρχουν πολλές επιμέρους κλάδοι ειδικότητες».

Αναφορικά με τους εκπαιδευτικούς και τον διαγωνισμό που αναμένεται διευκρίνισε ότι στον Οργανισμό αναμένουν ότι οι υποψήφιοι θα πλησιάσουν τους 200.000.

Αυτή είναι η ταχύρρυθμη online προετοιμασία που μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα θα μπορείτε να περάσετε τη βάση

Η κορυφαία ταχύρρυθμη προετοιμασία που μέσα σε ένα μόνο μήνα οι υποψήφιοι μπορούν ασύγχρονα να προετοιμαστούν και να περάσουν τη βάση ώστε να "κλειδώσουν" διορισμό είναι η online προετοιμασία του golearn

Μόνο με 200 ευρώ λαμβάνετε όλη την ύλη προσαρμοσμένη σε ταχύρρυθμο πρόγραμμα με 1200 ερωτήσεις απαντήσεις, βιντεοσκοπημένα μαθήματα, σημειώσεις εξειδικευμένης εφαρμογής και σενάρια εργασιακής αποτελεσματικότητας

"ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ" ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟΥ GOLEARN ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ

Για τις προκηρύξεις των εκπαιδευτικών

«Υπάρχουν δύο διαδικασίες που τρέχουν παράλληλα. Υπάρχουν οι διαδικασίες της Ειδικής Αγωγής στην οποία μετείχαν 80.000 άτομα, όπου βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα, βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα της 1ΕΑ και τώρα έχουμε πιάσει την 3ΕΑ τις ενστάσεις που είναι 4.000. Το παλεύουμε να διεκπεραιώσουμε γιατί τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν τον Σεπτέμβριο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις ενστάσεις. Τώρα το δεύτερο που τρέχει και αφορά 150.000 – 200.000 άτομα είναι για τη γενική παιδεία» επισήμανε ο κ. Παπαϊώανου.

Σημείωσε μάλιστα ότι οι προκηρύξει η προθεσμία των αιτήσεων θα τρέξει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου γιατί πολλοί υποψήφιοι ενδιαφέρονται να προλάβουν να πάρουν τα πτυχία όσοι έχουν σε αυτή την εξεταστική να τα πάρουν και τα πανεπιστήμια ελπίζω να τους βοηθήσουν να επισπεύσουν τις βεβαιώσεις λέγοντας ότι «οι αιτήσεις για τους εκπαιδευτικούς της Γενικής Παιδείας θα τρέξουν στο τέλος Φεβρουαρίου και κάποιες μέρες του Μαρτίου».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις