Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί η πλήρωση 5 θέσεων εργασίας για τακτικό προσωπικό του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής στο υπουργείο Εσωτερικών, χωρίς νέα προκήρυξη από επιλαχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2021, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανωτέρω προκήρυξη, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των εν λόγω φορέων.

Σημειώνεται πως μόνο οι επιλαχόντες υποψήφιοι, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους συνημμένους πίνακες κατάταξης του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής της ανωτέρω προκήρυξης, εφόσον επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους για τις νέες θέσεις, με την υποβολή νέας ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, χωρίς να απαιτείται η δήλωση κωδικού τίτλου σπουδών και πρόσθετων προσόντων.

Ακολουθήστε τη νέα σελίδα μας στο Twitter για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα εργασιακά νέα!

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 08:00 και λήγει την Παρασκευή 17  Φεβρουαρίου και ώρα 14:00.

Επισημαίνεται ότι, η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και κριτηρίων των επιλαχόντων του εν λόγω κλάδου (κωδ.θέσης 510 και 511 της 2Κ/2021) βάσει των δικαιολογητικών που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν, εφόσον κληθούν και σε συνδυασμό με τη σειρά που έχουν στους πίνακες κατάταξης.

Προσόντα που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής (14/4/2021) στην ανωτέρω προκήρυξη, δεν εξετάζονται.

Αφού ολοκληρωθεί η ελεγκτική διαδικασία θα καταρτιστούν οι νέοι προσωρινοί πίνακες κατάταξης, διοριστέων και απορριπτέων υποψηφίων.

Πίνακες

1. Πίνακας Κατανομής Θέσεων

2. Πίνακας με ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΗ 510)

3. Πίνακας με ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΠΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΗ 511)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις