Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Το ΑΣΕΠ εξέδωσε σήμερα, Τετάρτη τα προσωρινά αποτελέσματα για προσλήψεις επιλαχόντων στο υπουργείο Εξωτερικών, μέσω της προκήρυξης 3Κ/2021.

Ειδικότερα, πρόκειται για την πλήρωση 13 θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕΗ), κλάδου Διοικητικής και Λογιστικής Υποστήριξης στο υπουργείο Εξωτερικών, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες, με τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα της εν λόγω προκήρυξης.

Οι πίνακες καταρτίστηκαν αφού πραγματοποιήθηκε έλεγχος στα προσόντα, τα κριτήρια και τις ιδιότητες των επιλαχόντων του συγκεκριμένου κλάδου, με βάση τα δικαιολογητικά που είχαν υποβάλει οι υποψήφιοι και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης του εν λόγω κλάδου.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 3Κ/2021 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 50 θέσεων, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ενστάσεις 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ενστάσεις κατά των προσωρινών πινάκων από αύριο, Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Ένσταση για την Προκήρυξη 3Κ/2021

Κατηγορία: Δ.Ε. ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

T.Θ. 14308 Αθήνα

Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected].

Προσωρινά αποτελέσματα ΔΕ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις