CLOSE

Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Τον Μάρτιο του 2024 αναμένεται από το ΑΣΕΠ να δημοσιεύσει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του proson.gr, τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης των δύο πρώτων προκηρύξεων που ακολούθησαν τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό. Πρόκειται για τις προκηρύξεις 1ΓΒ/2023 και 2ΓΒ/2023 που προβλέπουν την πλήρωση συνολικά 1.984 θέσεων σε όλο το δημόσιο, αποκλειστικά από τους επιτυχόντες του διαγωνισμού. 

Υπενθυμίζουμε ότι

Πιο συγκεκριμένα, πηγές του ΑΣΕΠ επισημαίνουν στο proson.gr, πως έχουν βάλει «πέμπτη» ταχύτητα, προκειμένου να έχουν τα προσωρινά αποτελέσματα μέχρι το τέλος Μαρτίου, καθώς η πίεση από τους φορείς είναι μεγάλη. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως αν υπάρξουν προβλήματα και δεν προλάβουν το τέλος Μαρτίου, τότε το αργότερο στις αρχές Απριλίου θα έχουν εκδοθεί οι προσωρινοί πίνακες. 

Μάλιστα, όσον αφορά την προκήρυξη για την ΥΠΑ, το ΑΣΕΠ έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρακτικές δοκιμασίες που είναι απαραίτητες για τις ειδικότητες ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και πληροφοριών πτήσεων (AFISO).

Και τα οριστικά αποτελέσματα;

Όσον αφορά τον χρόνο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων, αυτός θα κριθεί βάσει του αριθμού των ενστάσεων που θα υποβληθούν από τους υποψηφίους. Σε κάθε περίπτωση, στο τέλος του επόμενου μήνα, οι υποψήφιοι θα έχουν την πρώτη εικόνα για το μέρος και την υπηρεσία που πιθανώς τελικά να διοριστούν. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Proson.gr στο facebook, στο twitter, στο threads και στο viber, ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Έρχεται και ο 2ος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός

Στον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ΑΣΕΠ που αφορά χιλιάδες νέους διορισμούς σε όλο το Δημόσιο και θα καλύψει μόνιμες θέσεις του 2025 και 2026 στον οποίο και μπορούν να συμμετέχουν όλα τα πτυχία ΑΕΙ - ΤΕΙ οι εξετάσεις θα γίνουν στα παρακάτω δύο μέρη

  • Γενικές Γνώσεις - θεωρία
  • Δεξιότητες και εργασιακή αποτελεσματικότητα

Τι είναι όμως οι δεξιότητες στις οποίες θα εξεταστείτε - Που θα βρείτε ερωτήσεις και απαντήσεις καθώς και ασκήσεις

Η εξέταση στον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό θα γίνει με την μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών απαντήσεων (multiple choice)

Οι δεξιότητες χωρίζονται σε αριθμητικό συλλογισμό, εργασιακή αποτελεσματικότητα και γλωσσικό συλλογισμό. Βεβαίως δεν είναι απίθανο να υπάρχουν προσθαφαιρέσεις ενοτήτων

Ποιος είχε τις περισσότερες επιτυχίες στο εξεταζόμενο μέρος των δεξιοτήτων σε όλη την Ελλάδα

Στον 1ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό ο εκπαιδευτικός οργανισμός goLearn που είχε τις περισσότερες επιτυχίες σε όλη την Ελλάδα παρείχε ασκησιολόγιο και τεστ προσομοίωσης των μαθημάτων εξέτασης όπου διάφορες ερωτήσεις - ασκήσεις που είχε έπεσαν στις εξετάσεις με σχετικώς παραλλαγμένη μορφή.

Δείτε εδώ

Τι έπεσε στις πρώτες εξετάσεις του 1ου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ

Οι υποψήφιοι δηλαδή που προετοιμάστηκαν στη goLearn και έλαβαν όλη την ύλη (μαζί και ο πρώτος των πρώτων) έλυσαν ασκήσεις όπου παρόμοιες έπεσαν στο Διαγώνισμα.

Δεξιότητες - αριθμητικός συλλογισμός, γραμματικός συλλογισμός και εργασιακή αποτελεσματικότητα

Ξεκινήστε τώρα την κορυφαία στη χώρα εξ αποστάσεως προετοιμασία από την goLearn πάνω στα μαθήματα που θα εξεταστείτε και λάβετε όλη την ύλη με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης

Εσείς δηλαδή διαβάζετε όποτε θέλετε - Κάντε εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ

διαγωνισμός ΑΣΕΠ

Αν γράψετε καλά παίρνετε προσαύξηση στη μοριοδότηση και βλέπετε πιθανό διορισμό

Όσο περισσότερο εξασκηθούν οι ενδιαφερόμενοι τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουν. Πέρυσι όσοι το άφησαν για τελευταία στιγμή δεν κατάφεραν να περάσουν.

Το λέμε αυτό καθώς πάνω από τους μισούς που πέρασαν προετοιμάστηκαν στη goLearn. Άρα έχουμε μεγάλο δείγμα!

Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ με ένα κλικ - Λάβετε την ύλη των 2 μαθημάτων

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις