Breaking news

Θέσεις εργασίας και προσλήψεις από το ΑΣΕΠ
A

Εκδόθηκαν και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι τελικοί προσωρινοί πίνακες κατάταξης, προσληπτέου και αποκλειομένων υποψηφίων για τυπικούς λόγους στο πλαίσιο της προκήρυξης 2Ε/2022.

Οι πίνακες αφορούν στην πλήρωση, μεταξύ άλλων, μίας θέσεως Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) {πρώην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευσης (Α.ΔΙ.Π.)} στο γνωστικό αντικείμενο «Νομικής»

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους τελικούς προσωρινούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους, εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από την 26η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Δευτέρα ώρα 8.00 έως και την 6η Μαρτίου 2024, ημέρα Τετάρτη ώρα 14.00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Α.Σ.Ε.Π., ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → ΕΝΣΤΑΣΗ.

Η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και όχι για την ουσιαστική εκτίμηση της επιτροπής. Με την ένσταση δεν μπορούν να προβληθούν λόγοι που θα μπορούσαν να έχουν προβληθεί σε προηγούμενο στάδιο.

Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Αποτελέσματα

2Ε-2022 ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΘ 10003.zip

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις