Breaking news

INTIME
A

Οι υποψήφιοι της προκήρυξης 1ΔΑ/2023 του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση θέσεων εργασίας στη Δικαστική Αστυνομία, καλούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους.

Ειδικότερα, για την πλήρωση 30 μόνιμων θέσεων στο εν λόγω σώμα της αστυνομίας, καλούνται οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΠΕ, που περιλαμβάνονται στους πίνακες, που έχουν δημοσιευθεί από το ΑΣΕΠ να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο Κεφάλαιο Ε΄ της οικείας προκήρυξης ταχυδρομικώς στο ΑΣΕΠ.

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία υποβολής της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά ξεκίνησε την Παρασκευή 22 Μαρτίου και λήγει την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024.

Μπορείτε να δείτε τους πίνακες, αλλά και να διαβάσετε αναλυτικά για τη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών, εδώ

Επίσης, για την πλήρωση 400 μόνιμων προσλήψεων στο συγκεκριμένο σώμα της αστυνομίας, καλούνται οι υποψήφιοι της κατηγορίας ΠΕ, που περιλαμβάνονται στους πίνακες, που έχουν δημοσιευθεί από το ΑΣΕΠ να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που προβλέπονται στο Κεφάλαιο Ε΄ της οικείας προκήρυξης ταχυδρομικώς στο ΑΣΕΠ.

Υπενθυμίζεται πως η προθεσμία υποβολής της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά ξεκινάει αύριο, Τρίτη 26 Μαρτίου και λήγει την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024.

Μπορείτε να δείτε τους πίνακες, αλλά και να διαβάσετε αναλυτικά για τη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών, εδώ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις