Breaking news

Χρηματιστήριο
A

Το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε χτες ότι εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 4Ε/2020, για τη διαδικασία πλήρωσης 4 θέσεων, Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, από επιλαχόντες, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ΝΠΔΔ, με διετή σύμβαση, στο γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορικής» (Κωδικός Θέσης: 10006).

Σημειώνεται ότι μία θέση παραμένει κενή, λόγω έλλειψής δεκτών υποψηφίων στο ανωτέρω γνωστικό αντικείμενο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη. Από το ΑΣΕΠ εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες προσληπτέων, κατάταξης αλλά και αποκλειομένων υποψηφίων (κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων) της προκήρυξης 4Ε/2020

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (ΑΜ) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι ανωτέρω πίνακες έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και ο πίνακας προσληπτέων έχει αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ θα αναρτηθεί στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 4Ε/2020 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, συνολικά 14 θέσεων, Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Ανταγωνισμού» (Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, 7 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην «Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς» ΝΠΔΔ (υπουργείο Οικονομικών) με διετή σύμβαση και δύο θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στον «Συνήγορο του Καταναλωτή» με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

4Ε/2020 Οριστικοί πίνακες από επιλαχόντες (Κ.Θ. 10006)

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις