Breaking news

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ
A

Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται οι υπάλληλοι στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκειμένου να φέρουν εις πέρας όλους τους διαγωνισμούς που έχει αναλάβει να τρέξει σχεδόν ταυτόχρονα το ΑΣΕΠ. Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή έχουν ανακοινωθεί τέσσερις διαφορετικοί διαγωνισμοί για προσλήψεις στο δημόσιο και αναμένονται άλλοι τόσοι το προσεχές διάστημα.

Μάλιστα, οι τρεις προκηρύξεις που αναμένονται μέχρι το τέλος του μήνα αφορούν τους πίνακες εκπαιδευτικών, μία διαδικασία που παραδοσιακά προκαλεί έντονο «πονοκέφαλο» στο ΑΣΕΠ λόγω του φόρτου εργασίας. Μέσα σε όλα η Αρχή πρέπει να προετοιμάσει με ταχύτατο ρυθμό τη διεξαγωγή του 2ου πανελλήνιο γραπτού διαγωνισμού, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει ανοικτές τις αιτήσεις συμμετοχής.

Αναλυτικά, οι 4 διαγωνισμοί που έχει ανακοινώσει το ΑΣΕΠ και αυτοί που αναμένονται έχουν ως εξής:

ΑΣΕΠ 1Γ/2025: Ο δεύτερος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ

Ανοικτές είναι οι αιτήσεις στον μεγαλύτερο διαγωνισμό του δημοσίου, στον δεύτερο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Ο διαγωνισμός προγραμματίζεται για τον Ιούνιο, ενώ δεν έχει ελάχιστη βάση εισαγωγής. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ μέχρι και την Τετάρτη, 14 Μαΐου 2025

Δείτε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ.

ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2025: Ο διαγωνισμός για τους επιτυχόντες του πρώτου γραπτού

Ανοικτές μέχρι τη Δευτέρα, 19 Μαΐου θα είναι οι αιτήσεις συμμετοχής στην 1ΓΒ/2025 προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση συνολικά 2.084 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε φορείς του δημοσίου σε όλη τη χώρα. 

Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους επιτυχόντες  κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) διαφόρων κλάδων/ειδικοτήτων του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού της 2Γ/2022 καθώς και στους συμμετέχοντες στη «μίνι» γραπτή ηλεκτρονική εξέταση της 1Γ/2024 που αφορούσε υποψήφιους δασοπόνους. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει τη Δευτέρα, 19 Μαΐου 2025 και ώρα 14:00.

Αυτή είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία των επιτυχόντων του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού για να διοριστούν καθώς χτες, Τρίτη, άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής στον δεύτερο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό. 

Δείτε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ.

ΑΣΕΠ 2Κ/2025: Μόνιμες θέσεις στο ΕΑΠ

Την Πέμπτη, 15 Μαΐου θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη ΑΣΕΠ με αριθμό 2Κ/2025 η οποία προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 162 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού).

Στον διαγωνισμό μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μάλιστα, στον διαγωνισμό υπάρχουν και ειδικότητες στις οποίες γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ. 

Δείτε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ.

ΑΣΕΠ 1Ε/2025: Θέσεις ελεγκτών ιατρών

Τέλος, στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση έχει σταλεί και η προκήρυξη ΑΣΕΠ με αριθμό 1Ε/2025 η οποία αφορά στην πλήρωση συνολικά πέντε θέσεων Ελεγκτών Ιατρών με θητεία τριών ετών, που μπορεί να ανανεώνεται σε πέντε υπουργεία και συγκεκριμένα: 

  1. Στο υπουργείο Εξωτερικών
  2. Στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
  3. Στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης
  4. Στο Πανεπιστήμιο Πατρών (υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού)
  5. Στο υπουργείο Πολιτισμού

Η ειδικότητα που ζητείται είναι: ΠΕ Ιατρών / Ειδικότητας ΠΕ Ελεγκτών Ιατρών Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ακαδημαϊκά ισοδύναμος ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.

Δείτε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ.

Τι αναμένουμε το προσεχές διάστημα

Το προσεχές διάστημα αναμένουμε την προκήρυξη 2ΓΒ/2025 που αφορά στην πλήρωση 4.242 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού της 2Γ/2022.

Αναμένουμε επίσης και τρεις προκηρύξεις εκπαιδευτικών που θα ανοίξουν τους πίνακες Ειδικής Αγωγής για τα σχολεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr, οι πίνακες αναμένεται να ανοίξουν στα μέσα Μαΐου και οι αιτήσεις να ξεκινήσουν τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.

Το Proson.gr σας κάνει την αίτηση σε όλους τους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ!

Το Proson.gr αναλαμβάνει σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο να κάνει την αίτηση τους για μόνιμο διορισμό οι προσλήψεις καθώς και την δημιουργία ηλεκτρονικού Μητρώου ΑΣΕΠ το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την θέση πρόσληψης ή διορισμού. 

Κάνουμε τις αιτήσεις έγκυρα και έγκαιρα για 10.000 ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο!

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ PROSON.GR ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ

Μόλις εκδηλώστε ενδιαφέρον θα σας έρθει ένα email με όλες μας τις υπηρεσίες. Να δείτε και στα SPAM σας!

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις