Breaking news

ΑΣΕΠ: Ο προγραμματισμός για +3.800 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ
A

Νέες, αποκλειστικές πληροφορίες έφτασαν σήμερα στα γραφεία του Proson.gr σχετικά με το πακέτο τριών νέων προκηρύξεων με περισσότερες από 3.800 μόνιμες προσλήψεις που ετοιμάζει το ΑΣΕΠ, αποκλειστικά για τον κλάδο της Υγείας.

Οι συγκεκριμένες προκηρύξεις αναμένεται να αποτελέσουν ένα «τριπλό χτύπημα» προσλήψεων, καθώς θα περιλαμβάνουν θέσεις για όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης: Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής. Οι θέσεις έχουν ήδη καθοριστεί, ωστόσο μικρές τελικές διορθώσεις είναι πιθανό να γίνουν μέχρι την οριστική αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Ποια προκήρυξη θα δημοσιευθεί πρώτη

Υπενθυμίζεται ότι οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν με σειρά προτεραιότητας, βάσει μοριοδότησης από κοινωνικά και ακαδημαϊκά κριτήρια, όπως προβλέπεται στις προκηρύξεις τύπου «Κ».

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της Ανεξάρτητης Αρχής, το οποίο έχει στη διάθεσή του το Proson.gr, οι τρεις προκηρύξεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας. Αυτή τη στιγμή αναμένεται μόνο το «πράσινο φως» από το υπουργείο Υγείας, όπου πραγματοποιούνται οι τελικοί έλεγχοι και διορθώσεις.

Η προκήρυξη που θα πάρει πρώτη τον δρόμο προς το Εθνικό Τυπογραφείο θα είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκείνη που αφορά απόφοιτους ΑΕΙ και γυμνασίου. Αμέσως μετά, θα ακολουθήσουν οι άλλες δύο προκηρύξεις που θα καλύψουν και τις υπόλοιπες βαθμίδες εκπαίδευσης.

Πάνω από 3.800 προσλήψεις στην Υγεία

Οι + 3.800 θέσεις θα καλύψουν θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας, με έμφαση στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας μέσω των τριών νέων προκηρύξεων ΑΣΕΠ.

Πιο αναλυτικά, οι 3 διαγωνισμοί που ετοιμάζει το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού παρουσιάζονται αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα:

Προκήρυξη Θέσεις Κατηγορίες που συμμετέχουν Κλάδοι / Ειδικότητες
ΑΣΕΠ 510 ΠΕ και ΥΕ Διάφοροι
ΑΣΕΠ 1.696 ΤΕ και ΔΕ Διάφοροι
ΑΣΕΠ 1.624 ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ Νοσηλευτές

Τι θα μοριοδοτηθεί

Όπως έχει ενημερώσει το Proson.gr με αποκλειστικό του ρεπορτάζ, ιδιαίτερη σημασία αναμένεται να έχει η ειδική εμπειρία που αποκτήθηκε κατά την περίοδο της πανδημίας Covid-19, η οποία θα προσμετρηθεί στη μοριοδότηση, όπως είχε συμβεί και σε προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για τον τομέα της Υγείας.

Επιπρόσθετα, για ορισμένες θέσεις απαραίτητο πρόσθετο προσόν θεωρείται η γνώση πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου και η καλή, πολύ καλή ή άριστη γνώση ξένης γλώσσας.

Πώς θα συμμετάσχετε στους νέους διαγωνισμούς για την Υγεία - Το Proson.gr σας κάνει την αίτηση σωστά και έγκυρα! 

Το Proson.gr αναλαμβάνει σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο να κάνει την αίτηση τους για μόνιμο διορισμό οι προσλήψεις καθώς και την δημιουργία ηλεκτρονικού Μητρώου ΑΣΕΠ το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την θέση πρόσληψης ή διορισμού.

Διαβάζουμε αναλυτικά τις προκηρύξεις και σας καθοδηγούμε στο τι χαρτιά χρειάζονται

Τα ανεβάζουμε όλα εμείς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του κάθε φορέα ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ, έγκυρα και έγκαιρα για να "κλειδώσετε" την πρόσληψη ή τον διορισμό σε οποιοδήποτε φορέα του δημοσίου και σε οποιαδήποτε προκήρυξη.

Κάνουμε τις αιτήσεις έγκυρα και έγκαιρα για 10.000 ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο

Δήλωσε ενδιαφέρον εδώ

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις