Breaking news

asep
A

Το ΑΣΕΠ καλεί τους υποψήφιους που βρίσκονται στους Πίνακες υποψηφίων να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να αναρτηθούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων της Προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ, για την κάλυψη 345 θέσεων μόνιμου προσωπικού Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού και στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας ανακοίνωσης, ανά κλάδο/ειδικότητα, προηγούνται στους πίνακες κατάταξης με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα  στοιχεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης, ενώ καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών ξεκινά αύριο Τρίτη 19 Απριλίου 2022, στις 8:00 και λήγει την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 στις 14:00.

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ!

Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Η αίτηση και τα συνακόλουθα δικαιολογητικά θα ληφθούν υπόψη, υπό την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι έχουν καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Τονίζεται ότι, οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας Ανακοίνωσης και οι οποίοι δεν θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. Επιπλέον, προς διευκόλυνση των υποψηφίων παρουσιάζεται σε Γράφημα, ο αριθμός των επισκέψεων ανά ώρα της ημέρας στον Κόμβο του ΑΣΕΠ (ενδεικτικά παρατίθεται η κίνηση τον μήνα Φεβρουάριο για τα έτη 2022 και 2021). 

Δείτε ολόκληρο το ΦΕΚ της προκήρυξης αναλυτικά ΕΔΩ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις