CLOSE

Breaking news

dypa
A

H Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ, πρώην ΟΑΕΔ) για χάρη μεγάλων εταιρειών και ομίλων του ιδιωτικού τομέα ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων.

Συγκεκριμένα αναζητούνται στελέχη πληροφορικής για την κάλυψη σχετικών θέσεων, εργαζόμενοι πολλαπλών ειδικοτήτων για μεγάλη βιομηχανία τροφίμων, μηχανικοί και λοιπό προσωπικό για τη στελέχωση εταιρειών παραγωγής και εμπορίας δομικών υλικών και χρωμάτων. Εργαζόμενοι για θέσεις εργασίας σε μεγάλη εταιρεία του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας και υπάλληλοι καταστημάτων πώλησης παιδικών ενδυμάτων.

Ακολουθήστε το Proson στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα του εργασιακού τομέα

Όλες οι σχετικές πληροφορίες παρακάτω: 

Προσλήψεις στελεχών πληροφορικής

Μεγάλος όμιλος στην Αθήνα ανακοίνωσε το «άνοιγμα» νέων θέσεων εργασίας για προσλήψεις εξειδικευμένων στελεχών.

Συγκεκριμένα οι θέσεις αφορούν:

1. Θέσεις εργασίας για την ασφάλεια και προστασία δεδομένων και πληροφοριών

2. Θέσεις εργασίας για την παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού και υλοποίησης βάσεως δεδομένων

Όλες οι σχετικές πληροφορίες στο Proson.gr.

Θέσεις εργασίας σε μεγάλη βιομηχανία τροφίμων

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ ή πρώην ΟΑΕΔ) δημοσίευσε νέες αγγελίες εργασίας, βάσει της οποίας, μεγάλη βιομηχανία τροφίμων με έδρα το Κορωπί αναζητά:

 1. Εργάτες Παραγωγής (Κορωπί)
 2. Χειριστές Μηχανής Συσκευασίας (Κορωπί)
 3. Υπεύθυνους Γραμμής Παραγωγής (Κορωπί)
 4. Πωλητές (ExVan) - Οδηγούς (Αττική γενικά)
 5. Πωλητές (ExVan) - Οδηγούς (Θεσσαλονίκη)
 6. Προϊστάμενο Τμήματος Συντήρησης (Κορωπί)
 7. Ηλεκτρολόγους Συντήρησης (Κορωπί)
 8. Μηχανικούς Συντήρησης (Κορωπί)
 9. Μέλη της Ομάδας Έρευνας & Ανάπτυξης (Κορωπί)

Όλες οι σχετικές πληροφορίες στο Proson.gr.

Προσλήψεις σε μεγάλο όμιλο εταιρειών παραγωγής και εμπορίας δομικών υλικών και χρωμάτων

 • Μηχανικό Συντήρησης, με Πτυχίο Μηχανολόγου ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (Α.Ε.Ι. / T.E.I ή άλλης Τεχνικής Σχολής Μηχανολογικής κατεύθυνσης), εμπειρία σε συστήματα αυτοματισμού και καλή γνώση αγγλικών και MS Office. Επιθυμητή προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση, κατά προτίμηση σε βιομηχανία δομικών υλικών. Ο υποψήφιος αναλαμβάνει την υποστήριξη / επίλυση των βλαβών κατά την παραγωγική διαδικασία, συμμετέχει στην βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας, προγραμματίζει επισκευές στον μηχανολογικό εξοπλισμό των γραμμών παραγωγής, συμμετέχει στις τακτικές προληπτικές συντηρήσεις, προτείνει λύσεις και κάνει διορθωτικές κινήσεις με στόχο τη βέλτιστη λειτουργία του εξοπλισμού, διασφαλίζοντας την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.
 • Προσωπικό για το Τμήμα Παραγωγής. Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε τμήμα παραγωγής σε βιομηχανικές μονάδες (ιδανικά σε παραγωγή κονιαμάτων). Επιθυμητές ηλεκτρολογικές γνώσεις. Ο υποψήφιος, που θα πρέπει να διακρίνεται από οργάνωση και συνέπεια, είναι επιφορτισμένος με την εκτέλεση των εργασιών σύμφωνα με τις οδηγίες, την τήρηση των προτύπων ασφαλείας και τη διασφάλιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων.
 • Υπάλληλο Αποθήκης με επιθυμητή εργασιακή εμπειρία σε οργανωμένη αποθήκη.
 • Υπάλληλο για το Τμήμα Διακίνησης, απόφοιτο ΤΕΙ σε τομείς Logistics ή Οικονομικά, με πολύ καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office, πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας, γνώση εφαρμογών ERP (κατά προτίμηση Navision), άριστη ικανότητα διαχείρισης χρόνου και τήρησης προθεσμιών, ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας. Ο υποψήφιος αναλαμβάνει την οργάνωση, τον συντονισμό και την καταχώρηση των παραγγελιών πελατών στο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρείας, την ενημέρωση του Τμήματος Πωλήσεων σχετικά με την πορεία εξέλιξης των παραγγελιών, καθώς και την παρακολούθηση και αναπλήρωση των αποθεμάτων στις αποθήκες του Ομίλου.
 • Χειριστή Κλαρκ με άδεια Χειριστή ηλεκτροκίνητου ανυψωτικού περονοφόρου οχήματος (κλαρκ) για τον χειρισμό περονοφόρου ανυψωτικού μηχανήματος για φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευμάτων, καθώς και τη μεταφορά και τακτοποίηση φορτίων.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες στο Proson.gr.

Θέσεις εργασίας σε μεγάλη εταιρεία του κλάδου των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας

Η ειδικότητα που αναζητά αυτή τη στιγμή η εταιρεία αφορά την στελέχωση της εξωτερικής ομάδας πωλήσεων.

Ως Family Advisor, ο ρόλος θα περιλαμβάνει:

 1. Επισκέψεις σε νοικοκυριά της περιοχής και διερεύνηση των αναγκών της οικογένειας,
 2. Εντοπισμό ευκαιριών πώλησης,
 3. Ενημέρωση για τις συνολικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία (σταθερό, κινητό, ρεύμα, TV),
 4. Καταγραφή του ενδιαφέροντος και επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Σύμφωνα με την αγγελία της ΔΥΠΑ, που δημοσιεύει πρώτο το proson, η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, Bonus αποδοτικότητας και συνεχής εκπαίδευση.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες στο Proson.gr.

Προσλήψεις σε καταστήματα παιδικών ενδυμάτων

Αναζητούνται υπάλληλοι που θα εργαστούν στον τομέα των πωλήσεων, καθώς και του ταμείου στα καταστήματά της εν λόγω εταιρείας, σε περιοχές, όπως το Περιστέρι, ο Κορυδαλλός, το Μαρούσι, τα Βριλήσσια, την Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία, τα Σπάτα, το Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου, καθώς και τα Χανιά της Κρήτης.

Όλες οι σχετικές πληροφορίες στο Proson.gr.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις