Breaking news

Θέσεις εργασίας
A

Ο ΟΑΕΔ αύξησε σε 10 τον αριθμό υπαλλήλων που ζητάει εταιρεία στη Μάλτα, μετά τον όγκο των αιτήσεων που δέχτηκε αφότου δημοσίευσε την αγγελία το Proson.gr. 

Παράλληλα, παρατάθηκε και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, η οποία αρχικά έληγε τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου. Πλέον, όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν μία από τις 10 αυτές θέσεις εργασίας έχουν περιθώριο να στείλουν το βιογραφικό τους έως και Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την αγγελία του ΟΑΕΔ οι υποψήφιοι θα πρέπει να μιλάνε άψογα την Ελληνική γλώσσα ενώ ο ετήσιος μισθός που προβλέπεται αγγίζει τα 23.500 ευρώ.

Το Proson.gr αποτελεί το μεγαλύτερο εργασιακό ενημερωτικό site κλείνοντας 15 χρόνια ζωής

Οι θέσεις εργασίας αφορούν άτομα ειδικότητας «Greek Speaking Game Presenter» ενώ οι θέσεις βρίσκονται στην περιοχή L-Imriehel της Μάλτας. Η προκήρυξη αναφέρει ακόμα οι θέσεις εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης, ενώ η εταιρεία που την δημοσιεύει είναι η «Evolution Gaming Malta».

Πακέτο μετεγκατάστασης, συνδρομή σε γυμναστήριο και δωρεάν ταξί

Επιπλέον, η εταιρεία θα προσφέρει σε όσους προσληφθούν και έχουν ανάγκη, πακέτο μετεγκατάστασης που περιλαμβάνει πτήσεις και διαμονή για τις πρώτες 20 νύχτες στη Μάλτα.

Ταυτόχρονα οι εργαζόμενοι θα έχουν το προνόμιο να «απολαμβάνουν» δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο καθώς και δωρεάν υπηρεσία ταξί για την επιστροφή τους από την εργασία.

Σύμφωνα με την αγγελία, οι συγκεκριμένε θέσεις κάποια συγκεκριμένη εργασιακή εμπειρία ή δεξιότητες. Χρειάζεται να γνωρίζετε καλά αγγλικά, να είστε «ανοιχτοί» στην εκμάθηση νέων πραγμάτων και ιδανικά να έχετε εργασιακή εμπειρία ενός ή δύο ετών, κατά προτίμηση σε θέση σχετική με αυτή που ζητείται. 

Η εταιρεία προσφέρει παράλληλα τρίμηνη εκπαίδευση, η οποία γίνεται επί πληρωμής.

Γίνετε μέλος στο μεγαλύτερο GROUP ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στο FACEBOOK για ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΣΕΠ και προσλήψεις σε δημόσιο, ιδιωτικό τομέα

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για την συγκεκριμένη θέση στέλνοντας το βιογραφικό σας καθώς και μία συνοδευτική επιστολή (γραμμένα στα αγγλικά) στο e-mail: [email protected]

Να σημειωθεί ότι οι συνεντεύξεις με όσους υποψήφιους επιλεγούν θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά.

Τα απαραίτητα προσόντα

Τα απαραίτητα προσόντα, όπως ακριβώς ζητούνται στην αγγελία που δημοσίευσε η εταιρεία:

  • Fluent knowledge and understanding of the Greek language.
  • The desire to provide exceptional customer service.
  • To be amature and hard working individual who can work well as part of a team.
  • Good communication skills.
  • Positive, pro-active approach to work,with a flexible, can-doattitude.
  • A sense of responsibility and aspire to be the best at what you do.
  • The ability to work as part of a wider team and be adaptable to changing busines sneeds–this could include changing shift patterns and providing cover for colleagues.
  • To be an entertainer at heart.
  • Previous international experience with a right to work in the EU is a plus but not necessary.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ και για Όλες τις Προκηρύξεις

Ποια εξαιρετικά εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών που την δίνεις από το σπίτι σου και παίρνεις το πτυχίο μέσα σε 2 ημέρες παρέχει 90 μόρια στον ΑΣΕΠ και σε εκτοξεύει σε κατάταξη;

Δείτε εδώ την αναγνωρισμένη Online Πιστοποίηση Αγγλικών που παίρνουν οι ενήλικες και έχει δια βίου ισχύ - Τηλεξετάζονται μόνο σε Reading - Listening (ούτε έκθεση, ούτε προφορικά

Ποιο είναι το απαραίτητο ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ για τις Προκηρύξεις διορισμούς στο Δημόσιο, φορείς, οργανισμούς, ΑΣΕΠ;

Η πιστοποίηση γνώσεων χειρισμού ηλεκτρονικού Υπολογιστή "ELIC" ζητείται από τις προκηρύξεις για διορισμούς και προσλήψεις ως απαραίτητο τυπικό προσον για να πραγματοποιηθεί η αίτηση από έναν ενδιαφερόμενο

Η εν λόγω Πιστοποίηση παρέχεται σε όλη την Ελλάδα από τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn και επειδή την παίρνουν χιλιάδες κάθε χρόνο επειδή αναγνωρίζεται και έχει ισχύ δια βίου και είναι πολύ εύκολη, το κόστος είναι πολύ χαμηλό.

Στην Αττική είναι μόνο 95 ευρώ και εκτός Αττικής είναι στα 125 ευρώ 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δημοφιλείς Ειδήσεις