Breaking news

topaloudi
A

Ισόβια και δεκαπέντε χρόνια κάθειρξη ήταν η ομόφωνη ετυμηγορία του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών που επικύρωσε την πρωτόδικη ποινή εξαντλώντας τα όρια της αυστηρότητας του νόμου σε ό,τι αφορά την ποινική μεταχείριση και των δύο κατηγορουμένων για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλουδη στην Ρόδο τον Νοέμβριο του 2018.

Πριν από λίγο το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στους δύο δράστες για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλουδη, το 2018 στη Ρόδο, κάνοντας έτσι δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως.

Το δικαστήριο με την ετυμηγορία του δεν διαφοροποιήθηκε από την πρωτόδικη απόφαση που έκρινε τον Ροδίτη 24χρονο κατηγορούμενο και τον 22χρονο συγκατηγορούμενο του, αλβανικής καταγωγής, ενόχους για την ανθρωποκτονία και τον βιασμό της φοιτήτριας.

Σε συμπαράσταση στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλουδη βρίσκονται μεταξύ άλλων βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜΕΡΑ25. Παράλληλα, παρόντες στο δικαστήριο , όπως σε κάθε συνεδρίαση, είναι και μητέρες γυναικών που βρήκαν τον θάνατο από τα χέρια συντρόφων τους.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις