Breaking news

danai_barka
A

Με αφορμή τον κακοποιητικό σχολιασμό της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχετικά με τον σωματότυπο της Δανάης Μπάρκα και τις φωτογραφίες της από μία καλοκαιρινή ημέρα στη θάλασσα, η ίδια η Δ. Μπάρκα τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» για τα σχόλια τα οποία ακούστηκαν προς το άτομο της μέσα από σχετική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Λατινοπούλου αφού πρώτα αναδημοσίευσε άρθρο το οποίο αναφερόταν σε μία πρόσφατη εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στην παραλία, έκανε αναφορά στο ότι «προωθούνται λάθος πρότυπα, τα οποία προάγουν την παχυσαρκία σε μία χώρα που ήδη μαστίζεται από αυτή».

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια στα social media προκάλεσαν καταιγισμό, υποστηρίζοντας την Δανάη Μπάρκα για την στάση και τον σχολιασμό που εξέφρασε, κατακεραυνώνοντας την Α. Λατινοπούλου για το body shaming που εξέφρασε, θίγοντας παράλληλα θέμα υγείας.

Η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε με μία αφοπλιστική απάντηση μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» λέγοντας τα εξής: «Με το συγκεκριμένο σώμα που χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί... Έχω γηροκομήσει τον παππού μου. Έχω ταΐσει τη γιαγιά μου όταν χτύπησε. Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους γύρω μου. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή...».

Ακόμη συμπλήρωσε λέγοντας «Ας είμαστε λίγο πιο επιεικείς, να μάθουμε να αγαπάμε το μέσα μας και το μυαλό μας, γιατί ζούμε σε μια κοινωνία τόσο άσχημη και βίαιη, που είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοιες απόψεις εκεί έξω και να ακολουθούνται από κόσμο πολύ».

Αναλυτικά το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις